18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit árul el rólad kézméreted! – Hogyan mérd le!

Megosztás
Tipológia

A kezünk nemcsak hasznos, hanem hihetetlenül bonyolult is. 27 csontból, 29 ízületből és 123 szalagból áll, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a kezünket oly módon mozgassuk, ahogyan szeretnénk. Hasznosak azonban valami másban is!


Betekintést nyújtanak a személyiségünkbe. Az egyetlen dolog, amit ehhez tennünk kell, hogy lemérjük kezünket, és besoroljuk, melyik méret típusba tartozik.
A méréshez nem lesz szükség centiméterre!

Hogyan sorolható be, milyen nagyságú kézcsoportba tartozunk?

„Kiskezű” vagy „nagykezű”?

Hajtsuk be 45 fokos szögbe bal karunkat.
Jobb kezünk hüvelykujját helyezzük a karhajlatba, nyújtsd ki ujjainkat csuklónk felé és nézzük meg, elérjük-e.
Ha sikerül, akkor tartozunk a „nagykezűek” csoportjába, amennyiben nem sikerül, úgy a „kiskezűek” csoportjába tartozunk.

Kiskezűek csoportjaSzeretsz kockáztatni és szereted a kalandokat van egy szabad, vad szellemiséged, ami sokszor kellemetlenséget és nehézséget okoz. Ne izgulj, a problémamegoldó művészi képességeid gyorsan kisegítenek a legmélyebb slamasztikából is.
Kapcsolataidban gyakran van jelen a drámaiság is.


Nagykezűek csoportja


Tetszik, ha minden tökéletesen működik, és vállalsz ezért terheket, akár az utolsó másodpercig is dolgozol ennek érdekében.
Érzelmileg óvatosabb vagy, és gyorsan túlteszed magad a dolgokon.


Négyzet alakú (egyenlő oldalú) kezek csoportjaHa a tenyered négyzet alakú, te vagy az egyik olyan ember, aki szenvedélyes lehet a matematikába alapjaiba. A tényekre támaszkodsz, és logikával oldasz meg szinte mindent az életedben. Még az érzelmi kérdéseket is innen közelíted meg az esetek többségében.
Ritkán hallgatsz belső megérzéseidre.


Téglalap alakú kezek csoportjaHa a kezed téglalap alakú, akkor belső megérzéseid jók. Szereted a nagymértékű és izgalmas változásokat, türelmetlen vagy és élettel teli.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat