18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. december 3. Ikrek Telihold – Rejtett lelki sebeink gyógyulása

Megosztás
Asztrológia

Az év utolsó Teliholdjához érkeztünk, ami a könnyed Ikrek jegyében köszönt ránk. A mai naptól az elengedés, megtisztulás időszaka indul el, amihez bevezetőként a Teliholdas nap százszoros energiájának támogatását élvezhetjük.


Az Ikrek jegyéhez a könnyedségen kívül a kommunikáció, a gondolkodás is tartozik, tehát fontos, hogy a mostani időszak önmunkájában a problémák kibeszélése, a gondolatok változtatása is szerepet kapjon.

Tehát használjátok ki a könnyed levegős Teliholdat, egyesüljetek energiáival és eresszétek szélnek mindazokat a gondolatokat, fájdalmat, sértettséget és haragot, ami belső hiteteket, lelkesedéseteket korlátozza, ami akadályozza szárnyalásotokat. Ezek főleg olyan rejtett sebek, elfojtott traumák, amik gyermekként értek, vagy Hölgyek anyai szerepben élték át. Ugyanígy felszínre kerülhetnek most a megoldás szüksége miatt a karmikus, áldozati minták, amiket már több generáció óta hurcoltok magatokkal és pl. a család női vagy férfi ágán megfigyelhető.
A feltáró munkát és az elengedést a Jupiter bolygó, ami a nagy szerencse bolygója, is támogatja, de csakis akkor tud segítő kezet nyújtani, ha ténylegesen szembe akartok nézni a problémával, és a megoldást keresitek, nem okot arra, amiért nem működik az életetek. Mindaddig, amíg egy múltbeli traumát, ami mély sebet ütött bennetek, arra használtok, hogy magyarázatot találjatok a problémákra, addig csak kifogást gyártotok és nem a megoldást akarjátok elérni.

Próbáljatok szemléletmódot váltani, és tegyetek egy képzeletbeli utazást múltatokban, átvizsgálva az eseményeket, érzéseket, mindeközben megfigyelitek, hogy testetek hogyan reagál a bevillanó képekre.
Mindaz a helyzet, gondolat, ami negatív érzést kelt bennetek (pl. összeszorul a gyomrotok vagy görcs jelenik meg bárhol a testetekben) feldolgozásra vár és elengedésre.Vizsgáljátok meg azt is, hogy milyen reakciók jelennek meg nálatok, ha vágyaitokra gondoltok. Amennyiben ekkor is megjelenik a negatív testi érzés (pl. félelem, szorongás), az akadályozza a célotok elérését. Emögött egy rögzült gyermekkori minta áll, tehát próbáljátok hagyni, hogy belső hangotok segítsen, menjetek az érzés mögé, nézzétek meg mi villan be ezzel kapcsolatban. Lelketek testeteken keresztül üzen számotokra, így ha odafigyeltek erre, sok mindent megtudhattok arról, mi rejtőzik a tudattalanotokban.

Ha bevillan egy kép, helyzet, ami hasonló érzést váltott ki bennetek, akkor próbáljátok másfajta módon értelmezni. Tegyétek fel a kérdést magatoknak: 

  • Mit akart tanítani nekem ez a helyzet? 
  • Vizsgáljátok meg, vajon a rossz érzés miért kapcsolódhat ehhez a szituációhoz? 
  • Mi dolgozhatott bennetek ekkor? 
  • Próbáljátok a másik fél helyébe képzelni magatokat, ő vajon miért így reagált? 

Mindenki, aki környezetünkben megjelenik képes tükröt nyújtani felénk, reakcióiból, hozzánk állásából, és néha a kimondott mondatokból is sokat megtudhattok magatokról és a bennetek zajló folyamatokról.

Amikor ezzel a hozzáállással vizsgáltok meg egy adott szituációt, akkor a saját felelősségetek megtalálása által könnyebbé válik a megbocsátás (magatoknak is) és az elengedés. Ugyanis megbocsátás nélkül nincs elengedés, mert amíg bármilyen rossz érzést hordoztok magatokban, addig még a ragaszkodás dolgozik bennetek. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy megbocsátom pl. a másik ember tettét, sértését, hanem azt, hogy többé nem táplálom érzelemmel, semlegessé válok. Ennek a megoldásnak a magasabb szintje az, ha mélyebbre mentek, és megvizsgáljátok a tanulnivalót belőle, és ha már nagyon tudatosak vagytok akkor azt is, hogy mi dolgozott bennetek ami ezt kiváltotta. Érdemes ezt a képzeletbeli utazást végig járni, hogy lelki sebeitekre rátaláljatok és meggyógyítsátok, hogy többé ne akadályozzanak bennetek életetekben. Ha hisztek magatokban, és nem hagyjátok, hogy a rossz gondolatok és érzések irányítsanak, akkor most teljes lelki gyógyulást és felszabadulást élhettek meg. Az eredmény pedig egy óriási megkönnyebbülés lesz, mintha mázsás súlyokat tettetek volna le.

Persze választhatjátok azt is, hogy cipelitek tovább ezeket a lelki terheket, de az elfojtott lelki bánat egy idő után betegségben jelezhet, azt meg ugye senki nem szeretné? A 2018-as év a Vénusz, a szépség, harmónia éve lesz, lépjetek az Új évbe felszabadultan és tehermentesítve.

Ha úgy érzitek, egyedül nem boldogultok, akkor a mostani időszak jó arra, hogy valamilyen lelki terápiába fogjatok. Olyat keressetek, ahol a tudattalanba mélyedés és probléma gyökereinek feltárása után, hangosan ki is mondhatjátok a megoldást.
Szintén hasznos segítség a Symbolon kártya, ami segít betekinteni a tudattalanba, feltárva a rejtőzködő okokat.Ahogy már említettem, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, használjátok ki a Telihold támogató energiáját, a szeles időt, és engedjétek szélnek a lelketeket kínzó érzéseket, végezzétek el az esti varázslatot!

Csodás megtisztulást kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2017. december 3. - Évzáró megtisztulás

Dudás Mária asztrológus
06304515002Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek