18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2017. december 3.– Évzáró megtisztulás

Megosztás
Asztrológia

December 3-án lesz az év utolsó Teliholdja. Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el a varázslatot ennek a napnak az estéjén. Hívjátok segítségül a Hold, a Tűz és a Levegő energiáját ahhoz, hogy megszabaduljatok a felesleges lelki terhektől!


A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. 


Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és tigrisszemet viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. 

Ha készítettetek Holdoltárt magatoknak, akkor a szertartást ott végezzétek el.

A varázslatot bárki elvégezheti, nincs másra szükség hozzá, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok magatokban.

Hogyan végezzétek el holnap a szertartást?
Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki és testi gyógyulásotokban segít benneteket.

Ha felkészültetek, akkor írjátok össze mindazt a sérelmet, ami sebet okozott bennetek, és aminek terhét mindig magatokkal cipelitek. Most minden feltárt fájdalmat külön papírkára írjatok fel. Ne aggódjatok, ha úgy érzitek nem mindenre lett rálátásotok azonnal, az elkövetkező két hétben bármikor elvégezhetitek a szertartást, ha újabb lelki seb kerülne a felszínre.Kezdjétek el a varázslatos égetést!
Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:
„Elengedem azt a lelki sebet, amit ……….okozott nekem, és ebben a varázslatos pillanatban megbocsátok neki, hogy ezt tette velem. A tettét elítélem, de megértem, hogy ő akkor ezt tudta számomra nyújtani. Tiszta szívemből megbocsátok magamnak is, hogy nem tudtam megvédeni magam, és megengedtem, hogy ő ezt tegye velem.
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség és a Telihold támogató energiájának segítségével megengedem magamnak lelki sebem tökéletes gyógyulását, és Rafael Arkangyal segítségével meg is gyógyítottam.”

Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és gondolatban lássátok, ahogy az angyali energia tökéletesen, heg nélkül meggyógyítja a lelketeken lévő sebet.Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.

Mivel a Telihold levegős jegyben köszönt ránk, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a tisztító friss levegő átjárja minden porcikátokat, minden maradék görcsösséget, negatív érzést kitisztít belőletek, amikor kifújjátok a levegővel együtt sejtszinten is távozik minden esetleg rejtőzködő maradvány a sérülésekkel kapcsolatban.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. 


Ne legyetek türelmetlenek magatokkal, ha nem sikerül a haragot teljesen elengedni, minél inkább megértitek mi miért történt veletek, annál inkább fognak az érzéseitek alakulni és szeretetté válni.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek