18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Téged mi tesz egyedivé?

Megosztás
Stílus

A fast fashion márkák világában mindenki trendkövető szeretne lenni. Azonban sokunk elfeledkezik arról, hogy nem csupán a divat fontos, hanem az is, hogy öltözködésünk hűen tükrözze személyiségünket, egyéniségünket.


Az olasz prémium fashionbrand, a GAS Jeans, divatbemutatóval egybekötött sajtónapot tartott a Budapest szívében található Anker’t-ben.

A helyszínválasztás tökéletesen passzolt a márka által képviselt vonalhoz, a maga rusztikus, underground hangulatával. A GAS legújabb, 2018-as tavaszi/nyári kollekciójába nyerhettünk bepillantást az egyedi légkörben, a minimalista design pedig kiválóan ellensúlyozta az este jelszavát: #uncommonpeople.

Mit is jelent ez pontosan?
A bemutató egy break-dance show-val nyitott, ezzel is megalapozva a márka által képviselt hangulatot, amely a fiatalosságot, a szabadságot és az energikusságot tükrözi.

A divatvilág sportosabb tempót diktál. Az öltözködésben a korlátok lazultak, s ezzel együtt sokkal szabadabb, kényelmesebb vonal képviselteti magát. Ráadásul a tornacipő piedesztálra emelése a farmer trendekre is hatással van. A márka a GAS 365 MOTION kapszula kollekcióval, a kényelem egy trendi csavarral születik újjá. Innovációként olyan darabok születtek, amelyek küllemükben tökéletesen az 5zsebes farmernadrágot hívják életre, ám teljes mértékben szabad mozgást kölcsönöznek, akár breakelhetünk is bennük.A mai világ bővelkedik a fast-fashion márkákban, melyek nevükből is adódóan könnyen elérhetőek és viselhetőek bárki számára, a hangsúly pedig pont a bárkin van. Rohanó világunkban nem könnyű megtartani és megteremteni az egyensúlyt a divat és az egyéniségünk között. Nem csak megőrizni szeretnénk azt, hanem kiemelni, a személyiségünkhöz leginkább passzoló darabokkal a világ tudtára hozni, hogy így öltözködöm, ez vagyok én. Ezért nem szeretjük azt választani, amit a többség választana.

Erre kínál tökéletes alternatívát a GAS Jeans legújabb 2018-as tavaszi/nyári kollekciója, amely megmutatja, hogyan legyél önmagad, a tavaszi szezonban az eddiginél is sokszínűbb fazonokkal és kombinációkkal rukkolnak elő a tervezők. A „keepitsimple, we(are) GAS” üzenet magába foglalja, hogy a márka az egyszerű, letisztult darabok híve.. Szuper szűk, egyenes szabású farmerjaik a tökéletes eleganciát sugározzák, ugyanakkor funkcionális alapdarabokként szolgálnak, melyek egyediek és személyre szabottak.Aki kicsit extravagánsabb darabokra vágyik, annak sem kell messzire mennie, hiszen a szezon koronázatlan királynői a croppeddenimek, croppedpalazzo és coulotte fazonok, melyek játékos, rövidebb hosszukkal és bővebb szabásvonalukkal válnak a sikkes trend nagykövetévé. A színes varrt virágminta, az indigókék hímzések, a nyomtatott logók és az oldalt szegecsekkel tűzdelt bővebb fazonú darabok egy vagányabb vonalat képviselnek.A 80-as és 90-es évek vonala, amelyben a farmerkorszak dübörgött, erőteljesen helyet követel magának a mindennapokban. Az újdonságok mellett a tervezők visszakacsintanak a múltra, így megmaradtak a vintage darabok.

Az abszolút extravaganciát számunkra a fémcsillag berakásos fazonok jelentették, amelyeket, ha egy designer bőrkabáttal egészítünk ki, kétségtelen, hogy mi diktáljuk majd a divatot.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat