18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amiért a fiatal férfiak vonzódnak az IDŐSEBB nőkhöz!

Megosztás
Szerelem

Sokszor látni párokat, akik esetében a férfi szemmel láthatóan fiatalabb, mint a nő. Vajon mitől és miért működnek ezek a kapcsolatok, holott a megszokott az, ha a férfi időseb a nőnél egy párkapcsolatban. Ki választ, kit?


  • Az idős nők kedvelik a fiatalabb férfiakat, ez nem kérdés. De miért? 
  • Mi van bennük, ami az idősebb férfiakban nem található meg? 
  • Miért működnek jól ezek a kapcsolatok? 

Ezeket a kapcsolatokat gyakran elutasítja a társadalom.

A 10 vagy annál nagyobb korkülönbség nehezen tolerálható az átlagember számára.
Oka van, amiért az idősebb nők a fiatalabb férfiakhoz vonzódnak, és büszkék lehetnek magukra, ha partnert találnak egy fiatalabb férfi személyében. Mert valljuk be, nem az az általános. Mégis sokan irigyek ezekre a nőkre.

A férfiak részéről is van egyfajta vonzódás az idősebb nők iránt.
Ráadásul egyre több fiatal férfi keres magának kifejezetten idősebb nőt társul.
Mi erre a magyarázat? A mai nő

A mai nők felszabadultak, céltudatosok, rengeteg témában felcserélődtek a szerepkörök, rettenetesen függetlenek, és nagyon tudják, mi jó nekik. A régmúltban a nők voltak az oltalomra vágyók, akiket sok esetben a férfi el is tartott. Mára a nők többsége képes megállni saját lábán, megvan az anyagi biztonságuk, olyan munkát végeznek, amit szeretnek, mindezt FÜGGETLENÜL A FÉRFIAKTÓL.
Mára a partner kiválasztási kritériumok megváltoztak.


Mi a titok? - Hogyan alakulnak ki ezek a kapcsolatok?

Elsősorban vonzók az idősebb és korukhoz képest csinos nők, mert van bennük valami különleges, ami a fiatalabb nőkben nincsen.

Sokan mondják, hogy ezek a férfiak anyagkomplexussal küzdenek, ami egyáltalán nem igaz, ha csak nincsen valamilyen mentális zavaruk. Hiszen egy normális, egészséges fiatal férfi nem akar összefeküdni az anyukájával. De most nem ezekről a férfiakról van szó.

Az idősebb nők teste és a mellé párosuló vonzó karizma együttesen váltják ki a vonzódást az idősebb nők iránt, még az ágyban is.
Ezek a nők tudják mit akarnak az életben és az ágyban is!

Nyílt gondolkodásúak az idősebb nők, a fiatal férfiak pedig sok esetben ekkor tapasztalnak meg olyan élményeket, melyekre nem volt lehetőségük fiatalabb női partner mellett. Ehhez szükségesek az évek és a „rutin”…

A fiatal férfiak szeretik, ha felnézhetnek a nőre, és ebben az idősebb nőkkel senki nem tud versenyezni.

Kölcsönös vonzerő

Mindig van egy bizonytalanság ezekben a kapcsolatokban, és éppen ez fűszerezi meg, teszi különlegessé.MINDENKINEK AZ KELL, AMIT TILTANAK

Igen, az idősebb nőkre féltékenyebbek a fiatalabb nők, amiért csinos, fiatal férfi a párjuk.
Igen, a fiatal férfiakra féltékenyek a barátaik, amiért egy szuper, elvárásokkal teli idősebb nő a párja.

Ugyanakkor mind a két félnél ott van a levegőben, hogy ez eleve különleges, és mind a nő, mind a férfi elveszítheti párját.

A nő attól félhet, hogy jön egy fiatalabb, csinosabb, üdébb.

A férfi attól félhet, hogy jön egy erősebb, karizmatikusabb, határozottabb, tapasztaltabb nála.

Érdekes, miszerint igazi mély érzelmi vonzalom alakul ki ezekben a kapcsolatokban, ezért ezek a párok a fentebb felsorolt lehetőségekkel nem is foglalkoznak. Annyira különleges és rendhagyó egy ilyen kapcsolat, hogy azt egyikőjük sem szeretné felbontani.


Előnyök

Az érett nők egy fiatal férfi mellett teljesen kivetkőznek magukból. Jó irányba!
Spontánok lesznek, előjön humorérzékük, felszabadulnak, és élvezik az életet, 6 kanállal falják azt. Ettől a kisugárzásuk is megváltozik, amit egyetlen fiatal nő sem tud utánozni.
Egy érett nő mellett a férfinak nem arra kell koncentrálnia, hogyan tartsa el, hogyan óvja, hanem arra, hogy egymás mellett, egyenrangú félként egyszerűen éljenek, lélegezzenek és megéljék a közös élményeket.

Ez az igazi szabadság. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat