18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Steampunk jelleggel… Kreatív gyűjtögetők…Jó lesz még valamire!

Megosztás
Otthon

Mi nők nagyon szeretünk mindenféle kis apróságokat megtartani. Ilyen dobozka, olyan kosárka, ha belenézünk, csupa kis csecse-becse csillog benne, ami Istenbiz’ jó lesz még valamire!


Na, nem mintha a teremtés koronái nem tartanának máig is harcoló német alakulatot is a garázsban, de azok százszor fontosabb és felhasználhatóbb dolgok �"mondják Ők �"mint amiket Mi tudunk összegyűjtögetni. 


Tőlem sem áll távol a „Jó lesz az még!”effektus, ezért törni kezdtem a fejem, hogy mit is kezdhetnék a kis cuccokkal, mielőtt a lomtalanítás áldozatává válnak.

Egy ideje nézegetem a steampunk jellegű holmikat, aminek leginkább a keménysége, a sötét színek, a sok réz és az elmaradhatatlan fogaskerekek a főszereplői.

Nemrégiben megleptem magam egy festménnyel, amit egy mai kortárs festőnő Sugár Andrea festett. 


Könnyed és nagyon nőies hangulata fogott meg…a képen a nőies Nő…számomra kedves jelenség volt.

Jó ideig nézegettem és úgy döntöttem, ez a festmény nem kerülhet „gyársori” képkeretbe, hanem a saját kis kacsóimmal készítek neki egyet.


A steampunk stílusra esett a választás, mert úgy éreztem mi Nők is ilyenek vagyunk.
Egyszerre légiesen könnyedek, csábítók és édesek, de ha kell kőkemények is.
Pláne bizonyított a tény, hiszen a 10 centis tűsarkúim mellett bármikor fűrészt, csiszológépet vagy akár spaklit veszek a kezembe és nem számít, ha letörik a körmöm.

Megérett az elképzelés, hát nekiestem. Minden kis ficni-facni előkerült… rendezgettem, nézegettem, aztán hajrá. Gérvágó, fűrész és 8 cm-es fadeszkák alapnak. Kétszer mérünk, mielőtt vágunk!Nyilvánvaló volt, hogy fatapaszt fogok használni a tárgyak keretre való rögzítésére. Egyrészt, mert bele tudom nyomkodni a tárgyakat, másrészt mert tudom, hogy a fatapasz száradáskor veszít a térfogatából. Ettől tuti be fog repedezni a festőkéssel felkent paszta és strukturált felületet kapok.

Amikor már minden felkerült a keretre …azt ne tudjátok meg milyen giccses volt. :-D
Hihetetlen katyvasz állt össze és ha ilyen maradt volna, ma én lennék a giccs királynője.

Csak hát engem nem olyan fából faragtak, aki ne látná már az alkotás előtt lelki szemei előtt a kész állapotot. Tehát no para, elő a festékekkel és waxpasztákkal.
Az alapszínt/ festéket / kikevertem egy kis fatapasszal szintén, hogy az is rücskös legyen.
Elárulom, első körben világosabb színekben gondolkodtam…Na, majd én megmutatom, hogy a steampunk jellegű készítményem világos színekben is jól fog kinézni !
Az erőlködésnek tudjátok mi a vége? Hát pont olyan lett!
Megmutattam drága „barkácsbarátnőimnek”, hogy ugye mennyire vacak…Nem csalódtam, őszinték voltak…igen az ! 

Megerősítést nyerve visszatértem inkább a stílus jellemzően sötét színeihez.
Igen, ez az! Fantasztikus volt menet közben azt érezni, hogy tényleg itt az a hatás, amire vártam. A könnyed Nő a festményen életre kelt. Megjelent másik oldala is, a harcias amazon.
Az érzések időnként szavakba öntődnek…egy kis próza is fejbe kólintott, amit gyorsan le kellett írnom.
…Örök nő …
Ékszerek és csipkék
Vasak és láncok
Kulcsok, mik ajtókat nyitnak ki
Vagy zárnak be éppen.
Hol légies Primadonna,
Hol láncokkal harcoló Amazon.
Ezek vagyunk Mi …Örök Nők..
( Galice )


Mire eddig eljutottam már készen volt egy számomra érdekes és jellegében erőteljes képkeret. Körül ölelve azt a légies, könnyed festményt.
Innen átadom a szót a fotóknak.

Ha érdekesnek találod, ne habozz! Vedd elő a kosárkát, dobozkát és használd fel féltve őrzött kincseidet. Nem probléma a fogaskerék sem, áldozatul válhat nálad is egy kiszuperált hősugárzó. Ha valaha forgott, tuti lesz benne fogaskerék is.
Láss neki, mert alkotni jó ! 

Itt nézheted meg a teljes folyamatot!

Kattints a képre és megnyílik a galéria
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek