18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

TOP 5 férfi szakítás OK

Megosztás
Szerelem

Nézzünk egy kicsit a férfiak lelkébe. Talán így könnyebb lesz megérteni, miért szakítanak a nőkkel. Sok nő értetlenül áll az okokkal szemben, miért hagyja/hagyta el párja. Rangos szerint a TOP 5 szakítási ok a férfiak részéről.


Bármilyen meglepő, a férfiaknak is van lelke, ráadásul több témában máshogyan működik, mint a nők, így lehetséges, hogy a nők sokszor képtelen megérteni a szakítás okát.

Ugyanakkor hozzátartozik a témához, miszerint a nők HÁROMSZOR gyakrabban hagyják el partnereiket, mint a férfiak a statisztikák szerint.


Különbség


A nők annyiban különböznek a férfiaktól, hogy jó előre figyelmeztetnek, mielőtt befejezik a kapcsolatot.

Az 5 leggyakoribb oka a férfiak szakításának


Gondolatok megosztása

Míg a nők szeretik megosztani problémáikat, addig a férfiak nem panaszkodnak.
Gyakran magukba folytják érzéseiket, gondolataikat. Ettől még a probléma náluk is létezik. Így aztán a nők nem igazán tudják, mi jár a férfi fejében.

Gyorsabban

Statisztikák szerint valóban a nők vetnek véget gyakrabban egy kapcsolatnak, viszont a döntés meghozatalában a férfiak gyorsabbak.
Míg a nők toleránsak, és próbálkoznak megmenteni a kapcsolatot, akár hosszú időn keresztül is, addig a férfiak hamarabb hoznak döntést. Tehát a férfiak koránt sem olyan toleránsak, mint a nők időtávban mérve.
Meghozzák a döntést, és tovább lépnek. Nem magyarázkodnak.
Ez az oka annak, hogy a férfiak rengeteg kérdést hagynak a nőkben maguk után, melyek többségében válasz nélkül maradnak.
Mit tettem rosszul?
Van valaki más?


Top 1. helyezés: Túl kevés szerelmi élet

A meghitt együttlétek a férfiak számára nagyon fontosnak, és amikor ennek mértéke lecsökken, nem kielégítő, az hamar megrontja a kapcsolatot.
A férfiak mintegy 25 %-nál ez a legfőbb oka a szakításnak. Ekkor gyorsan megkérdőjelezik a kapcsolatot, és ha ezen nem tudunk változtatni, akkor bizony véget is fog érni.

De az intimitás általában csak a probléma egyik része, mert amikor a kapcsolat szuper jól működik, akkor ez a téma elő sem kerül nem érezzük a súlyát.

A férfiak és a nők alapvetően különböznek intimitás terén. Míg a férfiaknak ez megy mély érzelmek nélkül is, addig a nőknek alap esetben nem. A napi gondok hamar megölik náluk a pillanatot, míg a férfiak problémás nap után is igénylik az együttlétet.


Top 2. helyezés: Érzelmek hiánya

A mindennapi megoldandó feladatok mellett sok kapcsolatban nem marad idő a lélek ápolására.
A nők szívesen beszélnek érzelmeikről, míg a férfiak kevésbé. A nők számára a „meghallgatott” állapot kielégítő lehet, de a férfiak esetében erre kevés a lehetőség.
A férfiak többsége nem arra vágyik egy nő mellett, hogy meghallgassák, hanem arra, hogy megsimogassák. A legtöbb férfi szeretetnyelve ez.
Ezért lehetséges, hogy a nők keveset tudnak párjuk lelki világáról, és szakításkor nem is értik mi történt.

Top 3 helyezés: Állandó panaszkodás és veszekedés

A nők többet panaszkodnak, mint a férfiak, és ezt a férfiak nehezen viselik. A folyamatos panaszkodást sok nő észre sem veszi magán, arról nem is beszélve, hogy a nők hajlamosabbak a heves viták kirobbantására. Ezt a férfiak kifejezetten rosszul tolerálják.
Amennyiben ez gyakran előfordul, a férfi inkább nyugodtabb partnert keres, és ezt nem is lassú ütemben, hanem viszonylag gyorsan.


Top 4 helyezés: Új nő

Érdekes, hogy a 4-ik helyezést érte el az „Új nő”, mert erre kevesen gondolnának. Ez valóban az egyik legrosszabb oka egy kapcsolat befejezésének, mivel nem tudunk változtatni rajta, elfogadni sem lehet, maximum tudomásul venni.


Top 5 helyezés: Ellaposodik a kapcsolat

Ez az ok, miszerint a kapcsolat ellaposodik kevés párkapcsolatot érint, ezért is került az 5-ik helyre. A szürke hétköznapok, az állandó rutin, amikor a párok nem is veszik észre, hogy újítani kellene, színt, élményeket vinni a kapcsolatba.
A férfiak ezt az állapotot hamarabb felismerik, mint a nők, de csak kevés közülük az a férfi, aki odaáll párja elé, és program ötletekkel halmozza el.


Ezért érdemes odafigyelni a mindennapokra, és elfogadni, hogy egy párkapcsolaton dolgoznia kell, mind a két félnek. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat