18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így pucold meg a GRÁNÁTALMÁT! És nem lesz keserű!

Megosztás
Konyha

Egyre többen megkedvelik a gránátalmát, ami nem csoda, hiszen igazi vitaminbomba hideg időben is. Viszont csak kevesen szeretik megpucolni, mert fröcsköl a piros leve, nehéz eltávolítani a fehér, keserű részét. Van azonban egy egyszerű trükk, ami minden problémára megoldást kínál, és kinyerhetjük a gránátalma csodás, lédús magjait. EGYBEN!


Senki nem szeret olyan élelmiszert megenni, ami össze van nyomódva.
A gránátalma magjai, rajtuk a lédús hússal könnyen megsérülnek.

Így nyerhető ki a gránátalma magja!

A víz most szuper segítség lesz, hogy elkerüljük a konyha összekoszolását, és a magok is szépen egyben maradjanak.

Hogyan?

Vágjuk be a gránátalma kemény héját, hogy szét lehessen majd nyitni.
Egy nagyobb lábosba tegyünk hideg vizet.

A víz alatt feszítsük szét a héjat, és óvatos mozdulatokkal pergessük ki a fehér részből a magokat. 




Nem lesz keserű

Sokan, akik nem tudják szépen megpucolni a gránátalmát érzik a keserű ízt, mert a fehér héj rész rajta marad a magokon.

A vízben azonban ez a fehér héj elválik a piros hústól, és felúszik a víz tetejére. Csak le kell halászni, és lecsepegtetni a piros lédús magokat,

Már tálalhatjuk akár egy étteremben. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat