Így pucold meg a GRÁNÁTALMÁT! És nem lesz keserű!
Megosztás 
Egyre többen megkedvelik a gránátalmát, ami nem csoda, hiszen igazi vitaminbomba hideg időben is.
Viszont csak kevesen szeretik megpucolni, mert fröcsköl a piros leve, nehéz eltávolítani a fehér, keserű részét.
Van azonban egy egyszerű trükk, ami minden problémára megoldást kínál, és kinyerhetjük a gránátalma csodás, lédús magjait. EGYBEN!
Senki nem szeret olyan élelmiszert megenni, ami össze van nyomódva.
A gránátalma magjai, rajtuk a lédús hússal könnyen megsérülnek.
Így nyerhető ki a gránátalma magja!
A víz most szuper segítség lesz, hogy elkerüljük a konyha összekoszolását, és a magok is szépen egyben maradjanak.
Hogyan?
Vágjuk be a gránátalma kemény héját, hogy szét lehessen majd nyitni.
Egy nagyobb lábosba tegyünk hideg vizet.
A víz alatt feszítsük szét a héjat, és óvatos mozdulatokkal pergessük ki a fehér részből a magokat.
Nem lesz keserű
Sokan, akik nem tudják szépen megpucolni a gránátalmát érzik a keserű ízt, mert a fehér héj rész rajta marad a magokon.
A vízben azonban ez a fehér héj elválik a piros hústól, és felúszik a víz tetejére. Csak le kell halászni, és lecsepegtetni a piros lédús magokat,
Már tálalhatjuk akár egy étteremben.
Megosztás
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget.
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat!