18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így szakítanak a FÉRFI csillagjegyek! – És így reagálnak, ha őket teszik ki az ajtón!

Megosztás
Tipológia

Melyik nem mondja ki szívesebben, hogy VÉGE? Nem kérés, és köztudott, hogy a férfiak nem szeretik kimondani, inkább megtesznek érte mindent, hogy végül a NŐ mondja ki. Ezt elkerülendő, már jó előre tudható, hogy kifelé tendál a kapcsolatból egy férfi, méghozzá csillagjegye ismeretében is!


Így szakít a Skorpió férfi (Október 24. - November 22.)

A Skorpió férfi számára nincsenek köztes állapotok. Vagy együtt van valakivel, vagy nem. A Skorpió férfi, ha szakítanak vele, akkor minden kapcsolatot megszakít, kitörli az összes addigi emléket, amit csak lehet. Fényképek, kidobja az emléktárgyakat. Ezen túlmenően amolyan vigasztalásként, azonnal keres magának új partner, még ha az nem is alkalmas komoly párkapcsolatra, csak hogy ne legyen egyedül, és a hálószobai örömöket is megélhesse. Legyünk óvatosak, amikor szakítás után találkozunk a Skorpió férfival, mert könnyen lehet, hogy mi csak egy köztes állomás leszünk. 

Még rosszabb, ha megtudja, van valakink. A Skorpió férfi ilyenkor hajlamos kiélesíteni fullánkját, hogy azt abba döfje, aki megsebezte.

Jelek, hogy szakítani akar: Nincsen lelkiismeret furdalása akkor sem, ha egy rossz párkapcsolatban megcsalja párját. Egészen addig képes ellenni így is velünk, amíg ki nem tesszük. Kérdés, milyen sérelmeket halmoz fel a sok vita után, mert abban az esetben még arra is képes, hogy keresse, hol tehet nekünk rosszat. 

Így szakít a Nyilas férfi (November 23. - December 21.)

A Nyilas férfi szereti az egyedüllétet a szabadságot. Így, ha kiteszik egy amúgy is rossz párkapcsolatból, nem rázza meg nagyon. Ő az a típus, aki, ha szakításra kerül sor, mindegy kinek köszönhetően, vesz egy repülőjegyet, és elutazik kipihenni a párkapcsolata fáradalmait. 
Nem kell tartanunk tőle, hogy visszajön és soha nem leszünk kitenni életünkből. Nem újrakezdő típus. 

Jelek, hogy szakítani akar: Egyre többet halljuk tőle a szabadságra való utalást. De nem velünk tervez. Nem rosszindulatú, de hajlamos szépen kivárni, amíg a nő mondja ki, hogy vége. Amolyan „lassú víz partot mos” típus. Hajlamos lehet a félrelépésre, és emiatt, ha ki is derül, biztosak lehetünk benne, hogy mi leszünk az oka. Hajlamos a nárcisztikus megnyilvánulásra. 


Így szakít a Bak férfi (December 22. - Január 20.)

A Bak férfiak nem mutatnak semmilyen érzelmet, amikor szakítanak velük. Láthatatlan falat építenek maguk köré, és nem hagyják, hogy bárki közel férkőzzön hozzájuk. Ahelyett, hogy érzelmeiről beszélne, panaszkodna, a munkába temeti magát, és képes ebben az időszakban a munkamániára. Szakítás utáni időkben ez a munkamánia a védekezés, hogy ne legyen sem idejük, sem erejük az érzelmi traumán gondolkodni. Nem kell tartanunk tőle, hogy bosszút áll. Egyszerűen megszakít majd velünk minden kapcsolatot, mintha sosem léteztünk volna az életében. 

Jelek, hogy szakítani akar: A Bak férfinál nincsen egyenesebb. Ő az, aki odaáll, és szemünkbe mondja kíméletlenül, hogy vége. Ezt megelőzőleg megpróbálkozik a kommunikációval, iránymutatást ad. Ezt vagy megfogadjuk, vagy nem. Visszaút azonban nincsen, ha szakított velünk. Sosem lesz a legjobb barátunk. 

Így szakít a Vízöntő férfi (Január 21. - Február 19.)

A szakítás a Vízöntő férfit gondolkodásra készteti. Visszavonul időt nyerni, és elmélyedni, mit ronthatott el, mi történt, hogy idáig jutott a kapcsolat. Van egy nagyon érzékeny oldala, ami megpróbálja elemezni a történteket. Végül azonban az új kaland vágya felülírja ezt az elmélkedést, és felismeri a végtelen lehetőségeket, egyszerűen elkezdni élvezni a szabadságot. A legtöbb nőt ez viseli meg, hiszen hiába a nő tette ki, titkon minden nő vágyik rá, hogy vissza akarják szerezni. Nos Vízöntő férfi esetén erre ne is számítsunk,. és ennek tükrében attól sem kell tartanunk, hogy bosszút állna. 

Jelek, hogy szakítani akar: Unott lesz, egyszerűen nem érdekeljük, és ezt minden megnyilvánulásával tudtunkra is adja. Nem félrelépő típus, és szereti előbb lezárni kapcsolatát, miután új kapcsolatba lépne. De ehhez is sok időre van szüksége. Ne számítsunk rá tőle, hogy odaáll és kimondja, vége. Ezért elég könnyű beleragadni vele egy ellaposodott párkapcsolatba. 

Így szakít a Halak férfi (Február 20. - Március 20.)

A Halak férfi szíve megszakad, ha szakítanak vele. Ő már az esküvőről is álmodott, megtervezte az elkövetkező 5 évünket. A valóság először mély, magányos lyukba süllyeszti, majd megpróbálja megkeresni a pozitívumokat, amiket a kapcsolattó kapott. Igazán békés alkat.

Jelek, hogy szakítani akar: Nincsenek jelek, mert a Halak férfiak csak minimális százaléka szeretne szakítást kezdeményezni. ha mégis szakításra adná a fejét, akkor azt őszintén és kíméletesen teszi. De korrektül. Vele elképzelhető, hogy később jó barátok legyünk. 
Nem az a típus, aki hajlamos lenne egy nőt kihasználni, és ezért inkább nem szakítani. 


A jellemzés nagyon általános, és nagyban függ a szakítás körülményeitől, a szakítás utáni lehetőségektől, hogyan válunk el párunktól. 

Érdemes azonban tudni, hogy a férfiakat is megviseli valamilyen szinten a szakítás, mert nekik is vannak érzelmeik. De mindig a nő döntése, mennyi ideig marad benne egy hibás párkapcsolatban. Mindig van lehetőség a döntésre, és olyan nincsen, hogy sehogy nincsen. 

Ne alkudjunk meg, mert ennél értékesebbek vagyunk. 
Be kell csukni egy ajtót ahhoz, hogy egy új kinyílhasson. 

Akik ezt már meg merték lépni tudják, hogy KINYÍLIK AZ AZ AJTÓ!


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek