18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így szakítanak a FÉRFI csillagjegyek! – És így reagálnak, ha őket teszik ki az ajtón!

Megosztás
Tipológia

Melyik nem mondja ki szívesebben, hogy VÉGE? Nem kérés, és köztudott, hogy a férfiak nem szeretik kimondani, inkább megtesznek érte mindent, hogy végül a NŐ mondja ki. Ezt elkerülendő, már jó előre tudható, hogy kifelé tendál a kapcsolatból egy férfi, méghozzá csillagjegye ismeretében is!


A szakítás sosem könnyű, de rengeteg időt spórolhatunk meg magunknak, ha időben felismerjük a helyzetet.

Vannak jelek, sőt!

A férfiak is tipizálhatók csillagjegyük alapján.
Nem is olyan bonyolult!

Honnan tudhatom, hogy párom szakítani akar velem?
Milyen lesz a reakciója, ha én szakítok vele? Mire számítsak?

Sok nő azért nem lép ki rossz párkapcsolatából, mert fél a következményektől.
Vajon hogyan fog reagálni párja, amikor kiteszi a szűrét…


Melyik férfi csillagjegy, hogyan intézi a szakítást?
Melyik férfi csillagjegy hogyan reagál, ha vele szakítanak?


Így szakít a Kos férfi (Március 21. - Április 20.)

Amilyen sikeres és ambiciózus a Kos férfi, nem jó vesztes. Így látja magát, amikor vele szakítanak. Kudarcélményként fogja fel, és köszönhetően viharos temperamentumának nem kizárt, hogy agresszívvé válik. Amennyiben őt teszik ki az ajtón, úgy mielőbb szakítsunk meg vele minden kapcsolatot, mert hajlamos lehet a zaklatásra és bosszúállásra.

Jelek, hogy szakítani készül: Egyre több a vita, és nem rejti véka alá dühét sem. Nem gondolja meg mit mond és hogyan. Úgy érezhetjük mellette magunkat, mintha tényleg mindent mi rontanánk el. Ő az, aki inkább kiprovokálja, hogy kitegyék a szűrét, de addig marad, ameddig mi hagyjuk vagy bírjuk.

Így szakít a Bika férfi (Április 21. - Május 20.)

A Bika jegy szülötte férfi számára összeomlik a világ, amint a párkapcsolata véget ér. Szerelemről álmodik, ami egy életen át tart, és ez szerte foszlik egy pillanat alatt.
Ugyanakkor képes pánikba esni, mert egyedülállónak érzi magát, ilyenkor különösen elveszett és bizonytalan. Mindent megtesz majd, hogy visszaszerezze párját. Ebből adódón, ha őt teszik

Jelek, hogy szakítani készül: Nem erőszakos típus, sokkal inkább hajlamos belesüppedni egy rossz párkapcsolatba, még akkor is, ha nem mi vagyunk a hibásak. csendes társ lesz belőle, aki tipikusan „átlibbenek az egyik kapcsolatból a másikba” típus. Tehát, ha nem a megszokott napirendje szerint kezd el élni, gyanakodhatunk. Amint biztonságban érzi magát új párja mellett, ott fog hagyni minket.

Így szakít a Ikrek férfi (Május 21. - Június 21.)

Kettős énje miatt az Ikrek férfi nagyon kiszámíthatatlan.
És nem is mondható kifejezetten hűséges típusnak.
De ezt a nők már csak akkor érzékelik, amikor baj van a párkapcsolatban, addig ugyanis élvezik az Ikrek férfi sokoldalúságát, nyitottságát.
Kifejezetten jól fogadja mondhatjuk úgy, ha vele szakítanak, mert valahol újra a szabadságot érzi, ami eleve lételeme. Gyorsan képes belépni szakítás után egy új párkapcsolatba, tehát nem kell tartanunk tőle és zaklatásaitól.

Jelek, hogy szakítani akar: Őszinte alkat révén nem lesz nehéz kitalálni, hogy menni szeretne. Nem az a típus, aki belemegy a „mentsük meg a kapcsolatunkat” próbálkozásba.


Így szakít a Rák férfi (Június 22. - Július 22.)

A Rák férfi különösen rosszul viseli a szakítást, akár, ha ő kezdeményezi, akár vele szakítanak.
Olyan magas az érzelmi intelligenciája, és olyan mély érzések vannak benne, hogy azokat szinte sose lehet kitörölni. Amikor őt teszik ki az ajtón, inkább visszavonul az odújába. Szakítás után vele ápolhatunk jó barátságot. Nem erőszakos alkat, nem kell tartanunk tőle később sem.

Jelek, hogy a szakítani akar: Nem lesz szükségünk, hogy résen legyünk. A Rák férfi őszintén megmondja, ha itt a vége. Le lehet ülni beszélgetni vele. Párkapcsolati problémák esetén partner a helyrehozásban, próbálkozásban.

Így szakít az Oroszlán férfi (Július 23. - Augusztus 23.)

A szakítás az Oroszlánt megviseli, hiszen rendkívül hiú férfi. Sugárzó önbizalmán esik csorba, és ezt nem bírja elviselni. Vagy megpróbálja lenyűgözni párját, és közben legyőzni dühét. Ritka eset, amikor tervet készít, hogyan tarthatná meg párját.
Új párkapcsolathoz időre van szüksége.

Jelek, hogy szakítani akar: Érdekes, de előfordulhat nála az az eset is, amikor már érzi, hogy valami nincsen rendben, akkor ő mondja ki előbb, hogy vége, csak ne őt tegyék ki. Így elébe megy az eseményeknek. Tehát, ha már baj van a párkapcsolatban, akkor számíthatunk rá, hogy szakít velünk, számunkra váratlanul.

Ezt leszámítva, az Oroszlán férfi korrektül odaáll, és megmondja, hogy ennyi volt. Nagyban függ a kapcsolat minőségétől és mélységétől, hogy szakíts után feléled-e benne a vadászösztön új párunk iránt. Nehezen viseli ugyanis, ha más férfival látja volt párját.

Így szakít a Szűz férfi (Augusztus 24. - Szeptember 23.)

A Szűz férfi szakítás után gyorsan igyekszik érzelmileg irányítás alá vonni. Jellemző lehet rá, hogy akkor is azt mondja nem bánja, ha mi otthagyjuk, holott pokolian érzi magát és szenved.
Nehéz kiigazodni rajta. Típusa szerint még az utolsó pillanatban is inkább bevállalj a házi munkát vagy bármit, ami esetleg „megalázó” számára, csak kedvére tegyen párjának, és az megkönyörüljön rajta.

Jelek, hogy szakítani akar: Nehéz felismerni a Szűz férfinél, mely jelek utalnak rá, hogy szakítani akar. Kimerült indokolatlanul, többször elmélázik, miközben például párkapcsolati problémánkat szeretnénk megbeszélni vele. Ez nem véletlen, mert könnyen lehet, hogy már benne van valakivel egy bimbódzó párkapcsolatban. Nehéz két helyen egyszerre helyet állni. Megtesz ugyan mindent, hogy mellettünk maradhasson, de azért nem veti meg, hogy más párt keressen. Nála egyedül akkor lehet kiborulásra számtani szakítás után, ha mi tettük ki, amikor nélkülünk egyedül maradna.


Így szakít a Mérleg férfi (Szeptember 24. - Október 23.)

A Mérleg férfi gyűlöli a veszekedést, minden áron megpróbálja békésen intézni a veszekedéseket. Őszinte, udvarias, bár néha felemeli a hangját. Szakítás után igyekszik gyorsan húzni egy vonalat, legyőzni a szomorúságot, és hajlamos lehet ilyen időszakban a pótcselekvésre is. Így éli meg, amikor szakítanak vele.

Jelek, hogy szakítani akar: A Mérleg férfi esetében szintén nincsen szükség a jelek keresésére. egy őszinte beszélgetés, és onnan nincsen visszaút. Nyilván nem egyik napról a másikra éri el ezt az állapotot, tehát nem kell váratlan szembesülnünk a szakítás tényével. Ő nem az a típus, aki már eleve egy másik kapcsolatban találja magát úgy, hogy a miénk még véget sem ért. És nem az a típus, aki azonnal új párt keres magának. Nem agresszív típus, de sosem leszünk szakítás után a legjobb barátja. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat