18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Braun nyereményjáték - Braun Series 3 310s tölthető Wet&Dry elektromos borotva és Braun FaceSpa 851V – egy 3 az 1-ben arcepiláló, arctisztító és bőrvitalizáló rendszer

Megosztás
Nyereményjáték

Nyerd meg párodnak és magadnak a karácsonyi ajándékot a Braun jóvoltából! 1 db NŐI/FÉRFI nyereménycsomag! Töltsd ki a kérdőívet, és fogadd el a játékszabályzatot! Sok szerencsét kívánunk! A játék: 2017.12.08. - 2017.12.015.A játék LEZÁRULT!
Nyeremények, amit 1 NYERTES nyerhet meg!
1) Braun Series 3 310s tölthető Wet&Dry elektromos borotva

A Braun Series 3 tölthető elektromos szitás borotva könyörtelen a borostához és gyengéd a bőrhöz. A 3 nyomásérzékeny borotvaelem tökéletesen igazodik az arc körvonalaihoz, és természetes módon, egyenes vonalban vág. A Braun Series 3 borotvát Németországban alkották meg, és tartós használatra tervezték.


A világ első számú arcepilátor- és tisztítókefe-rendszere. Ápolja arcát a makulátlan ragyogás érdekében.

A nyertest Facebook üzenetben fogjuk értesíteni!
Ezért érdemes az oldalt kedvelned és egyben követned is, hogy megkapd az értesítést, ha nyertél.

Nőivilág / Facebook


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat