18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold 2017. november 18. – Lelki újjászületés belső mesterünk segítségével

Megosztás
Asztrológia

Jó időszak jön! Kérdés, Te hogyan alakítod! Újabb Újholdas naphoz érkeztünk, amikor százszoros energiák segítenek bennünket a teremtésben és az új kezdetekben.


Újhold napján a Hold az érzékeny Skorpióban kezdi megújulását, de még este átlép a lelkes, optimista Nyilas jegyébe. Így az esti varázslathoz a tűz energiák is támogatóul szegődnek hozzátok.

A Skorpió jegyének jellemzője a regenerációs képesség, bármely helyzetet képes túlélni és újjászületni. A teljes transzformáció, átalakulás is hozzá tartozik, így nagy reményekkel vághattok neki a növő holdas szakasznak.
Ideális időszak kezdődik most arra, hogy befelé figyeljetek, miközben igyekeztek rátalálni belső bölcsességetekre, a bennetek lévő belső mesterre. Igaz ő eddig sem volt elveszve, folyamatosan igyekezett üzenni nektek, csak kérdés, hogy elméteket sikerült e annyira lecsendesíteni, hogy meghalljátok segítő hangját. 
Mivel a Hold még fogyó fázisban lép a Skorpió jegyébe (november 16-án) ezért az Újholdat megelőzően lehetőségetek nyílik egy előzetes megtisztulásra.
Érdemes alászállni lelki mélységekbe, megvizsgálni, és megkeresni a még hátráltató, elakadást, vagy betegséget okozó lelki mintákat. 

Régi sebek szakadhatnak fel a megelőző napokban, újra fájdalmat okozva. Ne fojtsátok el ezeket az érzéseket, nézzetek vele szembe és addig dolgozzatok a megoldáson, amíg nem tűnik el a fájdalom érzése teljesen. Amennyiben nem juttok egyedül eredményre, keressetek külső segítséget, ne halogassátok a megoldást! 

Az Újhold utáni időszak alkalmas terápiákra, vagy saját fejlődéseteket segítő módszerek gyakorlására is.
Most gondoljátok át mik a kitűzött céljaitok az életben, és vizsgáljátok meg, hogy megtaláltátok e az alkalmas utat a megvalósításhoz. Új belátásokra juthattok belső mesteretek segítségével, ami felszítja bennetek a lelkesedést és töltekezést nyújt belső energiakészleteteknek.

Most nézzük mire alkalmas a novemberi Újhold!

A lelki mélységek mellett a Skorpió jegyéhez tartozik a gyógyítás, pénz, spiritualitás és mindenféle varázslatok, így ezen a napon lehetőségetek nyílik arra, hogy teremtő munkátokat ezekre a témákra irányítsátok. 

Tehát teremthettek most egészséget, pénzt, bevonzhattok párkapcsolatot az életetekbe, tanulhattok testi/lelki gyógyító eljárásokat, minden azon múlik, hogy a fejetekben gondolati síkon megjelenő vágyakhoz mennyire tudtok pozitív érzéseket csatolni. Nem utolsósorban az is fontos, hogy mennyire hisztek magatokban vagy abban, hogy vágyatok valóra váltható és megkapjátok azt.

Most lehet változtatni
Újhold és az azt követő napok támogatnak abban, hogy a problémák gyökeréig jutva változtatni tudjatok a nem tetsző helyzeteken. 

Amennyiben valamilyen betegséggel küzdötök, akkor itt az ideje, hogy lépéseket tegyetek gyógyulásotok érdekében. Érdemes kutakodni kicsit, lelkileg mi a mondani valója a problémának, és ennek ismeretében magatokba nézni, vajon mi okozhatja ezt? Érzelmi jólétetek minden szempontból fontos, mert fizikai egészségetek mellett, az életetek jobbá tételét is befolyásolja. 


Az egészségetek mellett sokat tehettek saját életetek pozitív változtatásáért, ha mertek beleugrani a kínálkozó lehetőségekbe. Érdemes saját akaratból változtatni, mert könnyen előfordulhat, hogy a sors közbeszól, és egy mozdulattal borítja fel az eddigi életeteket.
Tehát, ha anyagi biztonságot szeretnétek elérni, akkor ahhoz nem lesz elég bőség varázslatot végezni és várni a csodát. Körbe is kell nézni, milyen lehetőségek vannak, és azt is érdemes megvizsgálni mi okozhatja a bőség hiányát életetekben.
Nagyon kedvező az időszak távoli célok megvalósításának tervezésére, üzleti tervek elemzésére, átvizsgálására, és a részletek kidolgozására. Érdemes hosszú távra tervezni és a lépéseket minél aprólékosabban kidolgozni. 


A megvalósításhoz nagy energiát kaptok, de ha kételkedtek magatokban, akkor a csodák helyett egyre nagyobb belső feszültséggel találhatjátok magatokat szembe. Jól tudjátok elképzeléseiteket kifelé kommunikálni, osszátok meg ötleteiteket másokkal, és kérjétek ki a véleményüket.

Az időszak egyik célja az egyensúlyteremtés saját szabadságigényetek és a párkapcsolati kötelékek között. Írhatnám úgyis, hogy átalakíthatjátok kapcsolataitokat egy olyanra, ami függőség nélküli. Új kapcsolatokra, új szerelemre is van lehetőség most, de csakis akkor, ha a régit sikerül teljesen lezárni, és saját adottságaitokkal belépni egy új helyzetbe. Meglévő kapcsolatban lehetőség adódik a kapcsolat rendezésére, érzelmeitek újra fellángolhatnak.

Hogyan használjátok ki a mai százszoros energiákat?

Belső mesteretek segítségével készítsetek vágylistát vagy vágytáblát magatoknak. Használjátok ki a misztikus Skorpió jegyben járó Hold energiáit, vizualizáljátok, hogy már meg is valósultak a vágyak az életetekben. 

A vágylista készítése közben, figyeljetek oda érzéseitekre. A felmerülő rossz gondolatok, félelmek mind a teremtés ellen dolgoznak, így ezek okát érdemes megkeresni. Emellett nagyon fontos, hogy amikor vágyaitokra gondoltok, érezzétek a hálát mindazért, amit már elértetek életetekben. A jövőt mindig a mában alapozzuk meg, így minden attól függ majd, mennyire vagytok elégedettek a mostban. Mennyire tudtok a pozitívumokra fókuszálni és meglátni mindenben a jót.
Ha kételkedtek abban, hogy megérdemlitek mindazt, amire vágytok, akkor a végeredmény sem lesz kielégítő. Ám, ha hisztek benne és elkötelezitek magatokat belső mesteretek útmutatása mellett, az életetek új lendületet vesz.


Mire vigyázzatok Újholdkor és az azt követő napokban?
Amennyiben nem hisztek magatokban és a változás lehetőségében, úgy könnyen eluralkodhat bennetek a félelem és kihátrálhattok a megoldásból. Választhatjátok azt, hogy tovább keseregtek, okolva a sorsot a fennálló krízishelyzetért, vagy meglátjátok a tanítást benne, a figyelmeztetést, hogy lépnetek kell és megoldani a problémát. A felmerülő nehézségek, bármi ami feszít, depressziót, stresszt okoz azon változtatni kell. Minden csakis rajtatok múlik. Döntenetek kell, határozottan, saját érdeketek szerint. A halogatás, a mástól várt megoldás mind-mind növelheti a nehézségeket.
A vitákat, provokációkat lehetőleg kerüljétek, túl hevesen reagálhattok, amivel megsértitek a másik embert. A békés rendezés segíti az elszakadást, a lelketekben működő harag, fájdalom viszont megtartó hatású, nehezíti a változást.
Hallgassatok belső hangotokra, vegyétek igénybe belső mesteretek segítségét és kezdjetek el egy csodálatos, új életet teremteni magatoknak!


Mindenkinek csodás teremtő napokat kívánok!

Minden hónapban végezhetsz varázslatos szertartást!
2017. november 18. Újhold varázslat - Kapcsolatfelvétel belső mesterünkkel

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tanácsadás 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek