18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A 4 legagresszívabb csillagjegy? – Vajon Te is ilyen vagy?

Megosztás
Tipológia

Mindenki szeretné a legjobb oldalát mutatni, de meghazudtolni magunkat nem tudjuk. Mint minden területen, a csillagjegyek árulkodók. Szűz, Halak, Vízöntő? Ők lennének vajon a legagresszívabb típusok?


3) Oroszlán ( Július 23. - Augusztus 21. )

Az Oroszlán tüzes jegy, nem csoda tehát, ha lágy temperamentuma mellett feléled benne a harci szellem.
A legtöbbször a meleg oldalát, kedves és simulékony személyiségét láthatjuk, de minden pillanatban mégis a figyelem középpontjában kell maradnia. Nos ezzel lépést tartani elég nehéz. Az ő esetükben is emiatt gondolhatják sokan, hogy az Oroszlán „agresszív” típus. Szeret versenyezni, és igen, ha a verseny kiéleződik, akkor képes agresszív ragadozóvá válni.
Sok férfinak jelentenek kihívást az Oroszlán nők, hiszen nem egyszerű bánni velük. De éppen ettől a kiszámíthatatlanságtól lesznek roppant érdekesek.4) Skorpió ( Október 24. - November 22. )

Az állatokhoz hasonlóan a Skorpió nőknek is van tüskéjük, amit használnak is, ha veszélyben érzik magukat. nagyon ingerlékenyek, és ezért sokan tartanak tőlük. De van egy másik oldala is a Skorpió nőknek. Valahol félénkek, és ez az a félelem, ami gyanakvóvá teszi őket. Szintén nagy kihívást jelent ez a csillagjegy a férfiak számára, és jobb, ha már az elejétől kezdve őszinték. Mivel a Skorpió is nagyon tud küzdeni a családért, karrierét és még a szerelemben is, bármilyen kihívással jól megbirkózik. Egyet nem szabad, eltitkolni előle bármit is. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek