18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A 4 legagresszívabb csillagjegy? – Vajon Te is ilyen vagy?

Megosztás
Tipológia

Mindenki szeretné a legjobb oldalát mutatni, de meghazudtolni magunkat nem tudjuk. Mint minden területen, a csillagjegyek árulkodók. Szűz, Halak, Vízöntő? Ők lennének vajon a legagresszívabb típusok?


Ja, mégsem ők azok!

Az, hogy valaki agresszív, erőszakos alkat nem feltétlenül jelent rosszat.
Hatalmas törekvés, céltudatosság, elszántság és hihetetlen erő lakozik ezekben a csillagjegyekben.


Karrier, család, párkapcsolat, iszonyatosan tudnak küzdeni értük, és ha ezt az értelmezést nézzük agresszivitásban, akkor ez tényleg nem is olyan rossz.
Mindez csak akkor jó, ha közben embertársainkat megbecsüljük, tiszteljük és fair módon játszunk.

Ezek alapján a következő csillagjegyek nevezhetők „agresszív”-nak.

1) Kos ( Március 21. - Április 19. )

A Kos jegyben születtek jellemezhetők a fent leírt személyiségjegyekkel. Azok voltak az általános jellemzők, és ezekhez párosul még a szerelem kérdése.
A szerelemben a Kos nők energikusak, de nem túlságosan rámenősek. Még így is lehetséges, hogy sok férfi tart tőlük. Hiszen az átlaghoz mérten, mellettük nehéz a lépést tartania bármelyik férfinak.


2) Ikrek (Május 21. - Június 21. )

Az Ikrek jegy szülötte az általános „agresszió” leírása mellett nagyon kommunikatív, bájos és egyben kiszámíthatatlan is. Éppen ezen jellemzők miatt tekinthetnek rájuk sokan agresszióra hajlamosnak.
Hihetetlenül magabiztosak, meggyőzők, de ha valaki a határt átlépi náluk, akkor ott a vége mindennek.
Legtöbbször észre sem venni rajtuk hol is van az a határ, ezért derült égből villámcsapásként éri a másikat, amikor hirtelen, egyik percről a másikra barátságtalanok lesznek. Erre mondják sokan, hogy „agresszívak”.
Érdemes tudni, hogy az Ikrek számára nagy kihívást jelent az önfegyelem, önuralom, és hogy ne mondják ki azonnal azt, amit gondolnak. 

Lapozz tovább a többi csillagjegyhez!




  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat