18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 dolog, amit 20-as éveidben megtehetsz, hogy SIKERES legyél a 30-as éveidben

Megosztás
Életmód

Ez alapozza meg a 30' éveidet"! Sok dolog van, amit 20’ éveiben az ember, ha megtesz, a 30’ éveiben meghozzák eredményüket. A 20’ évek sokszor viharosak, és nagy fejlődésen megyünk keresztül, de van 3 dolog, amit csak ezekben az években tehetünk meg, és meg is hozzák eredményüket 30’ éveinkre.


Befejeztük a középiskolát, elkezdtünk vagy tovább tanulni a felsőoktatásban vagy dolgozni.

A főiskolákon, egyetemeken tanulóknak és azoknak sem marad túl sok idejük, akik elkezdtek dolgozni, hogy a következőket megtegyék, pedig ez a 3 dolog az, melyek átsegítenek a nehézségeken a 30’években.

Sőt, van, akinek a karrier építését is befolyásolják.

Mi az a 3 dolog, amit megtehetsz még a 20-as éveidben, és sikert hoz majd a 30-as éveidben?

1) Keressünk egy szellemileg stimuláló hobbyt

A főiskolán vagy munka mellett nagyjából semmi idő nem marad arra, hogy különféle hobbykat keressünk, teszteljünk. Pedig a 30’ években, amikor aktívan szeretnénk kikapcsolódni, jól jöhet. A tanulástól, munkától, a beiktatott edzésektől mentálisan és fizikailag elfáradunk, de nem éljük ki kreativitásunkat.

2) Ismerkedjünk, szélesítsük ki baráti társaságunkat

Mindig csak ugyan azokkal a barátokkal kimozdulni egy idő után unalmas lehet. Ráadásul nem jutunk hozzá a széleskörű látásmódhoz.
Hiszen, ha sokféle ember van körülöttünk, akkor azok véleménye is hozzájárulhat szellemi fejlődésünkhöz. Arról nem is beszélve, hogy a 20’ években megismerhetünk szinte bárkit kötetlenül. Míg a 30’ éveinkben már ez a terület beszűkül. 3) Kövessük a közösségi médiát és ápoljuk ott is a kapcsolatokat

Igyekezzünk a valódi ismerőseinkkel tartani a kapcsolatot, követni kivel mi történik. Ez ma már nem is lehet egyszerűbb, hiszen rengeteg platform ad ehhez teret, mint például a Facebook, Instagram… És mi magunk is adjunk hírt magunkról, hiszen jó, ha mások is tudják, mivel foglalkozunk, kik vannak körülöttünk. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek