18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A Bergamott meglepő hatása! – Nem mindenkinek ajánlott!

Megosztás
Életmód

A Bergamott nevet biztosan hallottuk már. Olajának illatát is ismerjük, ami nagyon kellemes. Sőt, még a parfümökben is megtalálható! Ezeken kívül van egy különleges hatása, ami nem más, mint a KOLESZTERIN szint csökkentés!


Gondoltuk volna, hogy egy ilyen finom illatú olajnak egészségmegőrző és gyógyító hatása van?
Pedig igen, és ezt ma már publikációkban is olvashatjuk.

A Bergamott olaj többek között virágának festéke miatt nagyon értékes, mely többek között flavonoidokat is tartalmnaz. Ezeknek a flavonoidoknak antioxidáns hatásuk van, és képesek csökkenteni a „rossz” LDL-koleszterin szintet.

Az LDL-koleszterin a lipoproteinek csoportjába tartozik, és létfontosságú. De ha ebből a „rossz” változatának mennyisége megnövekedik a szervezetben, akkor növeli az „Arteriasklerose” kialakulásának kockázatát. Ez maga az artériák beszűkülése és akár elzáródása is lehet.

A legrosszabb esetben ez szívrohamhoz vagy stroke-hoz vezethet.


Hogyan csökkenti a Bergamott az LDL-koleszterin szintet?

A megfelelő étrend, ami alacsony telített zsírokat tartalmaz, segíthet a koleszterint szint egyensúlyban tartásában.
Amennyiben étrendváltás után sem javulnak az eredmények, úgy segítségül hívhatjuk a Bergamott gyümölcsének levét vagy magát a bergamott kivonatot, mely természetes polifenolokat tartalmaz.
Ezeken kívül a Bergamott kivonatnak nagyon magas a C-vitamin tartalma, ami extra segítséget nyújt az immunrendszer erősítéséhez, a jó szívműködéshez. 

Amennyiben a magas koleszterinszint tartósan fennáll, úgy feltétlenül forduljunk orvoshoz.
Gyógyszerekkel ez a szint beállítható, természetesen életmódváltás mellett, és csakis orvosi felügyelettel. 

Fontos!

Mielőtt ezt az intenzív kivonatot kipróbálnánk, érdemes bőrpróbát végezni, ugyanis a Bergamott a citrusfélék közé tartozik, mely irritációt válthat ki.

Bőrteszt mellett végezzünk pár cseppel tesztet, milyen hatást vált ki, ha nyelvünkre csepegtetjük.


Hogyan használjuk a Bergamott kivonatot, olajat, gyümölcslevet?

Minden kész termék hatóanyag összetétele más és más, ezért figyelmesen olvassuk el a termékleírást, milyen mennyiségek ajánlottak adott termékből felnőtteknek és gyerekeknek.

A legjobb, ha ellenőrzött forrásból vásárolunk Bergamott készítményt, mint például patika, drogéria.

Mellékhatások?

A Bergamott gyógyszereke melletti hatásáról nincsen adat, de az köztudott, hogy a citrusos készítmények például nem ajánlottak refluxban, gyomorsav túltengésben szenvedőknek.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat