18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A pasik élete sem egyszerű – Így teljesítik barátnőik kívánságait!

Megosztás
Szerelem

Az nem újdonság, hogy az internet, legfőképpen az Instagram tele van viccesebbnél viccesebb képekkel. Hallottunk már a „Boyfriends of Instagram” közösségről? A te barátod ezt megtenné érted?


Érdemes bekukkantani hozzájuk!

Ehhez a közösséghez csatlakoztak azok a férfiak, akik igyekeznek barátnőikről a lehető legtökéletesebb képet elkészíteni.

Ez, mint kiderül, nem is olyan egyszerű!

Általában mi már csak a kész képeket látjuk, de most megmutatják, hogyan is készülnek a sokszor profinak nem mondható „fotószögek”.
Mi áldozatot hoznak ezek a pasik, hogy barátnőjükről éppen abban a pillanatban a legjobb beállítású fotó készülhessen, amit utána büszkén posztolhatnak a Facebook-on vagy akár az Instagram-on.

Boyfriends of Instagram maga a nehéz ÉLET!

Ezek a férfiak nap, mint nap megküzdenek az elismerésért, nem kímélik magukat, ha kell a földre fekszenek, a hideg vízben állnak, nyakatekert pózokat vesznek fel…

És közben totál idiótákká válnak.
De ilyen, amikor egy férfi szereti a NŐT!

Összegyűjtöttük az igazi "gyöngyszemeket"!

Kattints a képre és megnyílik a galéria.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat