18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. november 4. Telihold a Bika jegyében – Mérgező szülői MINTÁK elengedése

Megosztás
Asztrológia

A novemberi Telihold a gyakorlatias Bika jegyében fog kiteljesedni, ezzel az elkövetkező két hét a megtisztulásról, elengedésről fog szólni. A címen senki se háborodjon fel, nem szeretnék egy szülőből sem bűnbakot csinálni, pont azért emeltem ki a minták szót, mert azzal van dolgunk.


Ezeket a mintákat szüleink is azért kapták, hogy megoldják, de nekik még nem volt meg a lehetőségük arra, hogy tudatosan dolgozzanak ezek átalakításán. 


A kapcsolati mintákat valószínűleg már generációkon keresztül hordozzuk, és ha mi sem oldottuk meg, akkor gyermekeink feladata lesz, hogy beteljesítsék a feladat megoldását. Az időszak feladata a generációkon átívelő mérgező szülői, kapcsolati minták elengedése, hogy életünkben kapcsolataink minősége magasabb szintre léphessen. 

Ez nem biztos, hogy egyik napról a másikra megy, a feladat megoldása egy kis belső kutakodást igényel, és lehet, hogy lelkünk mélységébe szükséges leszállnunk hozzá. Hogy mennyi időt vesz igénybe az elengedés, az attól függ mennyire mélyen található a probléma gyökere. Lesz akinél szinte azonnal megtörténik a változás, mert már dolgozik a minták átírásán, de lesznek olyanok is, akiknél ez hosszabb időt vesz igénybe.

A Telihold ahhoz nyújt segítő kezet, hogy elkezdjétek vagy folytassátok a megtisztulás folyamatát, hogy az év utolsó Teliholdjánál, decemberben, már csak az utolsó simításokat kelljen megtennetek a változások érdekében.

Milyen minták kerülnek most terítékre?

Azok, amelyben valamely szülőtöket áldozatnak láttátok. Ilyenkor vagy tudattalanul átveszitek ezt a viselkedésformát és bevonzotok magatoknak egy elnyomó, manipulatív társat, vagy úgy döntötök, hogy kemények, határozottak lesztek, mert veletek aztán ezt nem tehetik meg. Persze mindez ekkor is működhet tudattalanul, csupán azt veszitek észre, hogy valamiért nem sikerül kialakítani egy hosszú távú párkapcsolatot. Könnyen előfordulhat, hogy ez a tudattalanul működő hárítás még a gyermekvállalást is megakadályozza.Tehát az időszak feladata, hogy megvizsgáljátok melyik szülőtök helyzetével azonosultatok? Kinek a meg nem oldott feladatát vettétek a nyakatokba?
Amikor szembenéztek a probléma gyökerével, akkor a tudatos szintre emelitek azt, így a megoldást is megtalálhatjátok. Ehhez kapcsolódóan szembenézhettek tudattalan félelmeitekkel is, amik akadályozzák, hogy egyéniségeteket megéljétek.
Érdemes kívülről tekinteni magatokra, hogyan viselkedtek kapcsolataitokban? Mennyire tisztelnek benneteket családtagjaitok és tekintenek rátok egyenrangú társként. A másik ember tükör számotokra, a bennetek tudattalan működő érzések, félelmek megszemélyesítője. A helyzeteket kívülről figyelve, elfogadva, hogy a megoldás bennetek van, olyat is észrevehettek magatokon, aminek eddig nem voltatok tudatában. Egy olyan időszak indul, ami alkalmas terápiák megkezdésére, ezek segítségetekre lesznek átalakulásotokban. A tudattalan mélységeinek bejárásához időnként segítőre van szükség, hogy napvilágra kerülhessenek a szőnyeg alá söpört, mélyen elfojtott dolgok. A szembenézés néha fájdalmas, de ahhoz, hogy emelkedjünk szükséges időnként a mélybe szállnunk. Ne féljetek a tapasztalásoktól, mert mindig csak annyi elfojtás kerül a felszínre, amivel lelketek szembe tud nézni.
Gondoljatok mindig arra, hogy a félelmek alatt ott vannak az elfojtott vágyak, így ha az akadályozó érzéseket elengeditek, akkor a vágyatok erősebben tud felszínre törni és megvalósulni.

Itt az ébredés ideje, ki kel lépni az álomvilágból, amit magunk köré építettünk az élet kegyetlenségeit tapasztalva. A valóság épp oly csodás lehet, ha változtattok elfogadva és szeretve saját egyéniségeteket. És ha megszabadultok mind attól az illúziótól, amivel elrugaszkodtatok a valóságtól, az életetek is sokkal könnyebbé válik.Mivel Telihold napján százszoros energiák sietnek segítségünkre az elengedésben, és a láthatón túli valóság is nyitottabbá válik számunkra ezért nagyon hatékonyan működik a Telihold varázslat. Végezzétek el ti is, és szabaduljatok meg a nehézséget okozó mintáktól.


Csodás, holdfényes estét kívánok!

2017. november 4. Telihold a Bika jegyében - Mérgező szülői MINTÁK elengedése

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek