18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. november 4. Telihold varázslat – Megtisztulás a Föld energiájának segítségével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket az elengedésben. A Bika jegyében álló Telihold az egyetemes szeretetet közvetítő Neptunusz bolygó segítségével biztosítja, hogy a gyakorlatias és az univerzális energiák egyesüljenek elengedésünk segítőjeként. A Telihold részleteit és lehetőségeit elolvashatjátok az erről szóló írásomban.


Ahogy már megszokhattátok, ilyenkor listát írunk mindarról, amitől szeretnénk megszabadulni, és Telihold estéjén szertartásosan elégetjük. 


A listára felkerülhetnek azok a szülői kapcsolati minták, amit gyermekkorban tapasztaltatok meg és lelkileg megviselt benneteket. Gondoljátok végig szüleitek kapcsolatát, viselkedésüket, és azt, ami ebből nagyon nem tetszett nektek. 

Ilyen lehetett pl. amikor valamelyik szülőt áldozatnak láttátok (áldozati minta) vagy valamelyik szülő manipulatív, zsarnok volt (kiszolgáltatottsági vagy uralkodási minta).

Aztán gondoljátok végig saját kapcsolataitokat, találtok olyat, ami hasonló helyzeteket eredményez?

Gyermekként megélhettétek a félelmet, ami felnőtt korban aggódást okozott, hogy hasonló helyzetbe kerültök, ha párkapcsolatban éltek, vagy ha szülők lesztek. Ezek a félelmek is felkerülhetnek a listára. Természetesen mehetnek a listára a járulékos érzések, szorongás, harag, elutasítás, bosszúvágy…. stb

Amikor végeztetek a lista összeállításával, akkor jöhet a szertartás!

Választhatjátok azt, hogy egy csendes helyen egyszerűen csak leültök és gyújtotok egy mécsest vagy gyertyát és elvégzitek a szertartást. A varázslat ezen a módon is működik.

De megtehetitek ezt különleges módon is:Egy világoskék színű terítőre rakjatok 2 ezüst gyertyát. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet is, ami szintén támogatja az elengedést.


Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedést segíthetitek speciális ujjtartással is (mudra). A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a lelki mérgektől könnyebben megszabaduljatok. Akár az elkövetkező 2 hétben naponta is szánhattok erre időt.

A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, gondolatban képzeljétek magatok elé szüleiteket, ahogy egymás mellett állnak. Mindeközben lélegezzetek mélyen, egyenletesen. Ahogy lélegeztek, hagyjátok, hogy a lelketek visszavezessen abba a gyermeki korba, amelyik ideális a szertartáshoz. Amikor úgy érzitek megérkeztetek, lássátok magatokat ott állni szüleitek előtt. 

Nézzetek rájuk és monjátok ki hangosan vagy gondolatban:

„Kedves Anya és Apa! Sokszor veszekedtetek, bántottátok egymást és ez rossz volt nekem, féltem. Rossz volt látnom, ahogy Anya/Apa szenvedett és boldogtalan volt. Gyermekként meg kellett élnem a tehetetlenséget, a bűntudatot, hogy annak, akit a legjobban szerettem, nem tudtam segíteni. Próbáltam közvetíteni köztetek, megoldást találni, de ez a feladat túl nehéz számomra, én csak egy gyermek vagyok. Ez a ti életetek, a ti játszmáitok, amit nektek kell megoldanotok. Nekem nem kell köztetek választanom, és helyettetek megoldást találnom. Számomra mindketten ugyanannyira értékesek vagytok és én kettőtök jól sikerült keveréke vagyok, aki a saját életét kell, hogy élje. Köszönöm nektek az életemet, amiből ígérem, a legjobbat hozom ki és boldog leszek.”

Ezután gondolatban öleljétek meg egymást, és hagyjátok elmenni szüleiteket. Lélegezzetek továbbra is mélyen és hagyjátok, hogy lelketek visszavezessen mostani korotokba.

Ezután képzeljétek el az új életeteket, azt ahogy boldogságban éltek kapcsolataitokban. Minél részletesebben képzeljétek el, és közben érezzétek azt, hogy mennyire megkönnyebbültetek a terhek lerakása után, milyen boldogok vagytok és mennyire erősek. Adjátok át magatokat teljesen ennek az érzésnek, és élvezzétek a pillanat varázsát. Majd vegyetek három mély lélegzetet, engedjétek el az ujjtartást és könnyedén ellazult szemmel nézzétek a gyertya lángját. Érezzétek, ahogy a melegség áthatja minden porcikátokat és belső tüzetek is új erőre kap, egyre nagyobb lánggal ég, növelve önbizalmatokat, teremtő erőtöket.

Most arra kérlek benneteket, hogy ebben a szeretetteljes, megtisztult állapotban, azt a papírlapot, ami a már elengedett és magatokból kitisztított szülői mintákat, félelmeket tartalmazza, semmisítsétek meg a gyakorlatban is, égessétek el. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. A szertartás segítségével ezek a negatív minták testi, lelki és szellemi szinten is kitisztulnak.

Miközben ég a papírlap figyeljétek, segítsétek energiátokkal, hogy a láng minél nagyobb legyen, és gyorsan elégjen minden, ami a listán szerepel. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül rózsakvarcot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől meg tudtatok szabadulni, ami életetekben már nem működött, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtetek magatoknak.Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek