18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Legit Coffee Co. – Az igazi kávé élvezet Dublin-ban és Dublin-ból!

Megosztás
Utazás

Ki szereti a kávét? És az igazi kávé különlegességeket? És ki szeret utazni? Azt nem mondjuk, hogy ezért utazz Dublin-ba, de ha ott jársz, akkor ide mindenféleképpen látogass el!


Jó lesz megjegyezni a Legit Coffee Co. nevet.
Nem is akármilyen gasztronómia különlegességgel várja a vendégeket.

Sok most is működő kávézó csenhetne ötleteket a Legit Coffee Co.-tól.

A gasztro bloggerek sorra látogatják meg a 1 MEAT MART MEATH STREET, THE LIBERTIES, DUBLIN 8 cím alatt található kávézót. 

Nem véletlenül!
Feltöltődés, kikapcsolódás és élvezetek egyszerre.
Ez a Legit Coffee Co. mottója, melyhez hűen tartja is magát.
Aki ide belép, azonnal meg is érti, át is érzi a mottó lényegét.
Nem csak a kávé, reggeli és édesség különlegességek ragadják magukkal az utazót, hanem a hely maga is.
A berendezés stílusa éppen olyan különleges, mint az étel és ital választék.A „Baobab Coffee Roasters” kávé Celbridge-ben a Legit-Coffee-Baristas kimagasló minőségéből készül.
Hétköznapokon már 7:30-tól és szombatonként 9:30-tól egészen 17:00-ig rendelhető.
Reggeli
Ehhez párosulhat egy finom, rendkívül változatos reggeli menü „palacsintával”, tojás specialitásokkal, kókuszos Chia pudinggal vagy a kedvenc házilag készült Sausage Rolls házi kolbász tekercsekkel. Sütemény különlegsségek
A desszertek szintén magukért beszélnek, akár délutáni kávéhoz a muffin különlegességek, brownie és más finom sütemények. Már most jól is laktunk?Természetesen az internetről -WIFI-ről sem kell lemondanunk, tervezhetjük a következő állomásunkat, amit meglátogatnánk Dublin-ban. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat