18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

TOP 10 KAPCSOLATGYILKOS megnyilvánulás!

Megosztás
Szerelem

Oké, tudjuk, hogy a foci és egyéb sportok az élete a férfiaknak, és ez minden nő számára TABU. Vannak azonban még No-Gos területek, melyeket jobb, ha elkerülünk, amennyiben nem szeretnénk „pengeélre” állítani kapcsolatunkat. Így lehet TE a 1. helyezett életében!


Mit ne csinálj!
Ne kérdezd meg, hogy csinos és szép vagy-e!
A férfiak szeretik a kiegyensúlyozott nőket. És majd ő mondja, amikor gondolja! Ha kierőszakolod, hogy csodáljon, akkor tönkre teszed az ő lehetőségét, és azt sugallod, hogy nem vagy magabiztos.

Végeláthatatlan monológok!
Mond el röviden, amit gondolsz. Hiába kezdesz bele hosszú összefüggésekbe, az ő agyuk úgy is kivonatol. És a végén megint te érzed majd magad rosszul, amiért nem figyel rád és nem ért meg. Plusz halálra untatod vele párodat.

Ugye örökké szeretni fogsz és HŰSÉGES leszel?
Ettől a kérdéstől irtózik szinte mindegyik férfi! Ugye?
Ráadásul lehetne ez egy költői kérdés is! Milyen választ lehet erre adnia egy férfinek?
Természetesen azt, hogy IGEN! Aztán a valóságban majd kiderül.
Engedd el, és visszajön! Egy férfia, ha menni akar, akkor Te a fejed tetejére is állhatsz, akkor is el fog hagyni, meg fog csalni…

Végtelen viták!
Csak te jöhetsz ki vesztesen belőle. És úgy is meg fog győzni, hogy már megint csak feltartottad.
Zárd rövidre a vita témát, találj bele, és ennyi. Alkalmazd az eldöntendő kérdéseket!

Ne tervezd meg az elkövetkező 5 éveteket!
Házasság, gyerek, mi lesz, amikor…
Ez a férfiakat frusztrálja! Rövid távon tervezz, és majd eljön az a pont, amikor ő maga kezd el hosszabb távon is tervezni. Ha nem, akkor lépj tovább.
Ne akard megváltoztatni!

A legtöbb nő elkezdi a változtatások bevezetését. Ha neked nem jó úgy párod, ahogyan van, keress másikat. Komolyan! Csiszolódni lehet, de megváltoztatni úgy sem tudod majd!

Szabadság megadása!

Ne akarj minden másodpercéről tudni, és ne számoltasd el!
Sajnos, a nők ugyan ezt jobban viselik fordítva. A tény azonban tény marad. A férfiak utálják, ha be kell számolniuk minden percükről.

Ne szolgáld ki!!!

Nem a cselédje-mamája vagy, hanem a barátnője, párja! Ne vezesd be, hogy mindent alá tolsz, mert elfogja fogadni, miközben elege lesz belőled.

Hisztérikus rohamok!
A férfiak utálják a hisztérikus kitörésű nőket. Kiabálás, zaklatás, piszkálódás.
Amikor egy nő idáig jut, jobb, ha új párt keres, mert nagy valószínűséggel a férfi váltja ezt ki belőle.
Amennyiben ez visszatérő jelenség, úgy ideje elgondolkodnunk magunkon.

Szeretlek?
Ez az a szó, ami elcsépelt lett. Legjobb, ha megvárod, amíg ő mondja ki először. És nem feltétlenül baj, ha te ezt nem reagálod le azonnal egy „vissza” szeretlek-el. Elveszted a varázsodat. A férfi vadászösztöne még máig is megmaradt. Hagyd, hogy udvaroljon!

Ne legyen függőségi viszonyotok!
Állj meg a saját lábadon akkor is, ha ő melletted van! Ez nem csak a férfi számára lehet terhes, amikor egy nő tőle függ, de neked is biztonságérzetet ad. És ez fűszerezheti meg a kapcsolatot, miszerint bármikor kisétálhatsz belőle, te magad TE lehetsz, és önmagadat adod. Kiszolgáltatva magadat egy férfinak mindig benne lesz a levegőben az alá-fölé rendeltségi viszony. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat