18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Meglepő kutatási eredmény a fogamzásgátlásról! - Ma már létezik hormonmentes is!

Megosztás
Egészség

Tabletta, spirál, melyik megelőzési módszert használják a legtöbben? Jó hír, hogy egyre többen gondolnak a nem kíván terhesség megelőzésére. Számos olyan modern módszer és új fejlesztésű termék van ma már, ami hatékony, nem befolyásolja drasztikusan a hormonháztartást. Vagy teljesen HORMONMENTES! Melyek ezek?


Érdekes eredményeket mutat a a DSW kutatási eredménye, milyen módszereket alkalmaznak a nők világszerte a nemkívánt terhesség megelőzésére.

Megelőzési módszerek rangsora

4. helyezés: óvszer (12 %)
3. helyezés: tabletta (13 %)
2. helyezés: spirál (21 %)
1. helyezés: sterilizálás (30 %)


Az első helyezést elért módszer volt a legmegdöbbentőbb!
Mivel a világ országaira terjedt ki a DSW kutatása, nem meglepő az eredmény, ugyanis szerepel köztük Afrika is, ahol a nők többsége nem bízva a modern kori, nem drasztikus fogamzásgátlási módszerekben, inkább a teljes sterilizálást választja „megelőzési” formaként.

Az EU-ra vetítve a Forsa felmérése alapján az eredmények sokkal szimpatikusabb és kíméletesebb eredményeket mutatnak.

Óvszer: 36%
Fogamzásgátló tabletta: 28 %
Három hónapos injekció, hormon spirál, gyűrű vagy tapasz: 9 %
Hormonmentes fogamzásgátló módszer: 3%
Mi tartozik a hormonmentes fogamzásgátló módszerek közé?
Például a réz spirál

Fontos!

Ma már rengetek lehetőség van a nemkívánt terhesség megelőzésére, akár minimális hormonkészítményeket alkalmazva is.
Létezik hormon mentes fogamzásgátlás!
Tehát, amikor eldöntjük, hogy fogamzásgátlót szeretnénk alkalmazni, érdemes kikérni nőgyógyászunk véleményét, és elmondani, hogy a legújabb, modern lehetőségek közül szeretnénk választani.
Érdemes továbbá utána olvasni az interneten, mert, ha hisszük, ha nem, sokan kipróbálták már a modern technológiás fogamzásgátlási termékeket, és már konkrét eredményekről is be tudnak számolni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat