18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Milyen rúzst használsz? És milyen illik hozzád?

Megosztás
Tipológia

Milyen rúzs illik hozzá? Válogatunk a boltban, megvesszük, ami tetszik. Nekünk… De nem mindenkinek áll jól minden. Ízlésficam helyett!


Az asztrológia és csillagjegy elemzés minden területre kiterjed, és ez a színekkel, stílussal sincsen másként. 


Igen! Létezik, hogy személyiségünknek megfelelően választunk rúzs színt.
Melyik színű rúzs illik hozzá?
És személyiségedhez!

Kos Powerrot (Vörös)
A Kos az a típus, aki fejjel megy a falnak, és ez az akaraterős, és önmagában az erő az, ami képessé és alkalmassá teszi a vezető pozíció betöltésére. És ehhez a személyiséghez mi más is illhetne jobban, mint a VÖRÖS. De! Nappal a világosabb árnyalata ajánlott számára, míg estére (alkalmi) a sötét árnyalatai.

Bika Burgundi
A Bika nő élvezi az életet, és ebbe minden beletartozik. Élmények, ízek, barátságok… Mindent szeret, ami minőségi, drága. Ehhez a személyiséghez tipikusan a burgundi szín illik. Ez az a szín ugyanis, ami kiemeli auráját, és a legjobban tud azonosulni vele kisugárzása.

Ikrek Pink
Színes, vad, kalandos, habzsolja az életet, de a rúzs színe koránt sem ilyen színes világot mutat. A pink árnyalatai azok, melyek személyiségéhez a legjobban illenek, tükrözik kisugárzását.
Érdekesség, hogy a pink kékes árnyalati a legkülönlegesebbek számára, és ezt a színt ajánlott alkalmi viseletként, party eseményre választania.

Rák Mauve
A Rák nőnek van egy nagyon emocionális oldala, és mindig ott áll mások mellett, amikor a szükség úgy hozza. Nem szeret a középpontban állni, éppen ezért a világos árnyalatú, romantikusnak mondható színek illenek hozzá leginkább. És ezekből is a MATT! Nem illik személyiségéhez a csillogó rúzs, legyen az bármilyen színárnyalatú. 


Oroszlán Korall
Kalandos, biztos önmagában, erős és tele van élettel. Ezekhez a személyiségjegyekhez a legjobban a korall üde színárnyalati illenek. Milyen színekből áll össze a korall szín?
Narancssárga, rózsaszín, és ennek arányai adják a korall rendkívül változatos színeit. Bármelyik arány jól áll az Oroszlánnak. A korall színek mellett a piros árnyalatok közül is válogathat az Oroszlán, de csak a korall árnyalatát megtalálva benne. Ez azt jelenti, hogy a mély vörös, tiszta piros rúzs színek nem ajánlottak számára.

Szűz Világos
Egyetlen más csillagjegynek ajánlott a világos rúzs szín, kivétel a Szűz nőt. A bézs, vanília színek sápasztják az ajkakat, de a Szűz nőnek kifejezetten ragyogást adnak. A lágy színek között keresgélve, kipróbálás nélkül nyugodtan megvásárolhat világos árnyalatú rúzsokat. Kivétel! A MATT hatású rúzsok nem ajánlottak számára ezekből az árnyalatokból.

Mérleg Fukszia
A Mérleg nő igazán kifinomult, nagy hangsúlyt fektet az esztétikus megjelenésre.
A fukszia gazdag színösszeállítása eleganciát kölcsönöz számára. Ez az a szín, ami minden más csillagjegy esetében túl sok, és könnyen ízléstelen hatást kelthet.

Skorpió Lila
A Skorpió nő tele van szenvedéllyel, energiával és titokzatossággal. Misztikus ez a csillagjegy! A lila már évszázadokkal ezelőtt is ezeknek a személyiségjegyeknek a színe volt, és ez mára sem változott meg. A lila minden árnyalata, még a ma kikevert különleges színek mindegyike jól kifejezi a Skorpió különleges személyiségét. Ha valaki viselni tudja ezt a színt, akkor az a Skorpió!


Nyilas Narancssárga
Lendületes személyiségéhez és vidám lelkesedéséhez különösen jól illik a narancssárga.
Erről a színről tudat alatt mindenkinek a nyár melegsége és pezsgése jut eszébe. A narancssárga szín éppen olyan, mint a világos színek, csak keveseknek áll jól.

Bak Rózsaszín
A Bak nő szája határozott kőrvonalakkal formált, és ez az, ami miatt nem egyszerű a rúzs szín választás számára. Mert a túl erőteljes színek hamar sokkoló hatást kölcsönöznek, ami viszont személyiségéhez nem illik. A rózsaszín árnyalatai közül a közepesen sötét árnyalatok ajánlottak számára. Sem a túl világos, sem a túl erős rózsaszín nem előnyösek!

Vízöntő Sötét és kékes árnyalatok
A Vízöntő nő igazi újító típus, az élet minden területén. A rúzsok közül ma már megtalálhatunk kék színnel keverteket, melyek különleges, ám hűvös hatást keltenek. Kék rúzst csak kevesen választanának, de a Vízöntő nő számára kifejezetten ajánlottak. Akár a teljesen kék, vagy a kékkel kevert árnyalatok. A kék szín önbizalmat és magabiztosságot sugároz. De nem mindenki számára! Például a Ikrek esetében, hiába színes személyisége, kifejezetten öregbíti!

Halak Rosé
A Halak nő igazi álmodozó, romantikus alkat. A csillogó, magas fényű rúzsok a tökéletes választás számára. Ezek közül színben a romantikus személyiségéhez a rozé, barna-arany ötvözete az, ami minden bájosságát visszaadja.  


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek