18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

1 dolog, amitől végül a kapcsolat KÖTŐDÉSSÉ válik!

Megosztás
Szerelem

Mindenki erről álmodik! Azt érezzük, hogy az életünk nem érne nélküle semmit? És vajon az övé nélkülünk? Így lesz a párkapcsolat kötődés, amit senki nem választhat szét! Ez hiányzik a kapcsolatból nagy valószínűséggel NÁLATOK is!


Mi a trükk, hogyan csináljuk?
Mint minden emberi kapcsolatnak, ennek is van pszichológiai magyarázata.

On-off kapcsolat?

A legtöbb kapcsolat nem on-off módon működik, és bizony nem teljesen őszinte, nem érezzük magunkat biztonságban, mert valami hiányzik.
Mégpedig a kötődés!
Valahogyan minden megvan, de mégis hiányzik valami…
Ezt éreztük már biztosan.

Nehéz kimondani őszinte gondolatainkat, mert félünk, hogy megbántjuk, elveszítjük párunkat.
De milyen kapcsolat az, amiben nem lehetünk őszinték?

Az igazi mélyebb szintű szeretet az, amire mindenki vágyik.

Viták, nézeteltérések?

Ezt kerül MINDENKI!
De miért is?
Éppen ez az, ami elmélyítheti a kapcsolatot, ha párunk tudja, mi hogyan gondolkodunk. És még fel is nézhet ránk emiatt. De ha nem mondjuk el, akkor marad a „bólogatós” kategória.
Vitákra és megbékélésekre szükség VAN! Ez az on-off kapcsolat jelentése…

Hogyan csináld jól?

Több megoldás is létezik, de ehhez el kell fogadnunk, lehet a végén kiderül, rossz férfia mellett tettük le voksunkat.
Beszélgetni kell, akkor is, ha ő nem akarja, akkor is, ha nekünk vannak félelmeink.

Már meglévő párkapcsolatban ez nem is olyan egyszerű, és tényleg kiderülhet a végén, amit elhallgattunk eddig egymás elől, az felszínre kerülve a kapcsolat végét jelentheti. De ez nem baj! Mert így lesz esélyünk egy olyan férfit találni magunk mellé, akivel őszinték lehetünk. Már amennyiben tanulunk előző kapcsolatunk hibájából.

Az is lehet, hogy ez váltás hozza meg azt az áttörést párkapcsolatunkban, amire eddig vágytunk, de nem tudtuk mi hiányzott.


Új kapcsolat esetén már az elején legyünk kíméletlenül őszinték. Így érhető el, hogy ne áruljunk zsákbamacskát, és a férfi már eleve úgy ismerjen meg minket, amilyenek valójában vagyunk. És ha már az elején kiderül, hogy nem ő az igazi, akkor ne féljünk azt a bizonyos ajtót becsukni, mert CSAK ÍGY FOG KINYÍLNI EGY MÁSIK!

Kettőn áll a vásár! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat