18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Black Friday túlélőszett (X)

Megosztás
Életmód

Készülj fel velünk az akciós napokra, olvasd el tippjeinket, hogy elkerülhesd a tolongást!


A legnagyobb akciós alkalmak, mint például az egyes kuponnapok vagy a Black Friday vásárlás igazi túlélőtúrának bizonyulhatnak. 

Az áruházakban eltöltött hosszú idő, nagy távolságok és végeláthatatlan sorok miatt érdemes előre felkészülnünk a shopping túrára.
Vágjunk neki, nézzük meg, mit tartalmazzon a Black Friday túlélőcsomagunk!Térképezd fel a terepet!
Írd össze előre, melyik boltokat szeretnéd mindenképp meglátogatni, és melyek azok, amik esetleg kimaradhatnak! Készítsd össze ez alapján az ideális útvonaladat.
Kényelmes cipő
Ne most próbáld ki a legutóbbi akciós zsákmányodat, főleg, ha az egy csodás magassarkú! Maradj a kényelmes lapos cipőknél, edzőcipőknél!
Hidratálás
Hosszú túra lesz, ezért mindenképpen legyen nálad egy fél literes ásványvíz, jól fog jönni! Az üzletházakban találsz mosdót szükség esetén, de egy plusz húszperces sorban állás vízért nem fog hiányozni.
Szerelkezz fel!
Ha kuponakcióról van szó, a kuponokat előre válogasd ki, vágd ki vagy vigyél magaddal ollót! Ha cipőket is néznél, készülj próbazoknival vagy harisnyával is.
Kajaszünet
Ha elfáradtál, ülj le kicsit, egyél egy falatot! Ha leesik a vércukor szinted, nehezebben viseled majd a vásárlással és tömeggel járó esetleges bosszúságokat, és fáradt lábaid is megköszönik majd a pihenést.
Legyen nálad az okostelefonod!
Ha esetleg épp elfogyott volna az áhított holmi, vagy eleged van a talpalásból, a legtöbb helyen online is beszerezheted az akciós darabokat! Az akcióvadászatban nagy segítségedre lesznek az olyan akciógyűjtő oldalak is, mint a HelloBlackFriday.hu

Egy dolgot ne felejts: töltsd fel teljesen a készülékedet indulás előtt, és lehet, hogy nem árt egy hordozható akkumulátort is magaddal vinni!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek