18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. október 19. Újhold a Mérleg jegyében – Saját határaink felállítása

Megosztás
Asztrológia

Az októberi Újhold este a Mérleg jegyében köszönt ránk, de másnap hajnalban a Hold máris tovább halad a Skorpió jegyébe. Így ez a kettősség az időszak feladatára is hatással van, de az Újhold születésének meghatározója azért mégis a Mérleg jegye lesz, amiben szokásosan megjelenik az egyensúly és a harmónia megteremtése.


Az asztrológiai hatásokat vizsgálva azt látjuk, hogy az egyensúlyteremtés szükségessége még mindig a mások érdekeinek tekintetbe vétele és saját szabadságvágyunk, egyéni elképzeléseink között jelenik meg. 


A sorsbolygó most mindazok segítségére siet, ennek a belső feszültségnek a megoldásában, akik önként kijelölik a határaikat, megtanulnak nemet mondani, azokban az esetekben, amikor korlátozni akarják előrelépésüket, egyéniségüket.Tehát az elkövetkező időszakra vonatkozóan a Mérleg jegye kijelöli a feladatot és a Skorpió jegyében tovább haladva a Hold segíti az önvizsgálatot, a problémás pontok „gyógyulását”.
Gondolkodjatok el életeteken, hol nincs meg az egyensúly? 

- Család és saját karrier ügyében?
- Gyermeknevelés és saját vágyakkal kapcsolatban?
- Párotoknak egyenrangú társa vagytok?
- Egyedül érzitek magatokat, nem találjátok meg a hozzátok méltó társat?
- Nem vállaltok túl sok kötelességet magatokra, ami akadályozza a saját kikapcsolódásotokat?
- Mennyire vezérelnek a külsőségek? 
- Mennyire befolyásol mások véleménye? 

Legyetek őszinték magatokkal szemben, mert ha túlzottan meg akartok felelni másoknak, akkor az saját egyéniségetek rovására mehet.

Amennyiben magatokba néztetek és megtaláltátok azt a területet, amin változtatni szükséges, akkor kihasználva az Újhold és az utána következő 2 hét energiáját most esélyt kaptok a változtatásokra, az egyensúly teremtésre. 

Esély a változásra

Bizonyos dolgoktól meg kell majd válnotok, nemet kell mondanotok egyes kérésekre, de ha önként változtattok, akkor a sors most kitartást és támogatást biztosít számotokra. 

A Hold égi útján mindig más és más energiát közvetít felénk, ami befolyásolja a tennivalókat is, ezért kövessétek figyelemmel, hogy épp melyik állatövi jegyben tartózkodik a Hold. Amennyiben nem jelölitek ki önként saját határaitokat, akkor egyre inkább azt érezhetitek, hogy a körülmények korlátoznak, és nem változik semmi. 

A körülmények okolása csak bűnbak keresése, hogy magatokat mentesítsétek a felelősség alól. A saját életetek a saját felelősségetek, csakis ti tudtok bármit tenni önmagatokért.
Gondoljatok csak bele! 

Ha nem jelölitek ki saját telketek határát, ha nincs kerítés, akkor az arra járó nem tudhatja, mikor követ el birtokháborítást, ezért nehezen okolható tettéért.Tehát az Újhold és az azt követő időszak alkalmas arra, hogy megéljetek egyfajta lelki újjászületést, felszabadulást, amiben a belső gyermeketek szinte újjászületik. 

Ehhez szükség van egyfajta önvizsgálatra, hogy vajon életetek mérlegének két serpenyő egyensúlyban van-e. 

Működik nálatok az adok-kapok egyensúlya? 

Amennyiben nincs egyensúly, úgy ki kell egyenlíteni, ahol sok van le kell tenni belőle, ahol pedig kevés, oda még rakni kell. A vágylistátok is erről szóljon most, a szükséges lépésekről, amit az egyensúly érdekében meg kell tennetek.

De nézzük meg a lelki oldal mellett, hogy materiális szinten mire alkalmas az időszak.
Születhet valami új dolog az életetekben, ami közös munka eredménye, és ami két (vagy több) ember közti lelki kapcsolatot erősíti. 


Egy új teremtmény, amiért közösen vagytok felelősek, ami erősíti összetartozásotokat, és saját felelősségetek kibővül a teremtményetek felé is. Teszitek a dolgotokat a mindennapokban, ami számotokra fontos, de mindeközben nem tehetitek meg, hogy ne legyetek tekintettel a megszületett közös alkotásotokra.

Lehet ez a közös teremtmény egy most születő gyermek, vagy egy közös otthon, egy közös vállalkozás, egy közös alkotás, munka is. A hangsúly a közösön van, amiben saját egyéniségetek is képviselteti magát.
Mivel az időszakban az érzelmi energiák gyengécskén működnek, ezért tudatosan kell majd figyelni arra, hogy érzelmeket vigyetek a mindennapokba, és az alkotásban, a lelki munkában is képviselje magát szívetek hangja. Az érzéseitek folyamatosan segíteni szeretnétek, és ha befelé figyeltek, akkor sosem tértek le a számotokra helyes útról.

Mivel Újhold napján százszoros energiák támogatnak bennünket, este elvégezhetitek az Újhold varázslatot, ami a saját és az Univerzum energiájának egyesítésével, segíti teremtésünket.

Mindenkinek teremtő Újholdas napokat kívánok!

2017. Október 19. Újhold varázslat - Varázslatos határok az egyensúlyért

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál és csak egy kérdésre szeretnél választ kapni? 

Belső Béke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek