18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. Október 19. Újhold varázslat - Varázslatos határok az egyensúlyért

Megosztás
Asztrológia

Újhold estéjén a Hold a Mérleg jegyében tartózkodik, és energiájával abban segít, hogy saját határaink felállításával egyensúlyt teremtsünk az életünkben.


A varázslathoz szükség lesz majd egy kis előkészületre, de ezt már megszokhattátok. 


Ahogy már azt is tudjátok, hogy Újhold napján százszoros energiák segítenek benneteket, így vágyaitok megvalósulásáért folytatott munkátok is nagyobb hatásfokkal működik. 

Azonban csodák csak akkor történhetnek az életetekben, ha saját energiátokat tetteitek formájában egyesítitek az Univerzális energiákkal.

Nézzük meg milyen előkészületekre van szükség az esti varázslathoz:

1. lépésként válasszátok ki azt az életterületet, ahol úgy érzitek az adás-kapás nincs egyensúlyban, ahol saját határaitokat meg kell szabnotok. Ez lehet a család, a munka, a gyerekek, párotok.2. lépésként készítsétek el a kiválasztott téma mérlegét. Az egyik oldalon azok szerepeljenek, amiket ti tesztek meg másokért, mert úgy gondoljátok a ti feladatotok, vagy mások ezt várják el tőletek. A másik oldalon pedig szerepeljenek azok a dolgok, amit ti kaptok, de csakis azok, amik boldogságot okoznak. 

Nézzünk egy példát. 

Mondjuk a családban minden feladat rátok hárul, mindenki élvezi a „mamahotelt”, miközben nektek semmi szabadidőtök nincs, rohanás az életetek. 

Amennyiben elkészült a mérlegetek, akkor szépen nézzétek meg a bevállalt feladatokat, gondoljatok arra, hogy lenne megoldva, ha mondjuk ti lebetegednétek, és nem tudnátok elvégezni azokat. Na most ez alapján szépen rakjátok ki az adok oldalról azokat, amiket más is meg tud oldani helyettetek. Ekkor következzen a kapok oldal. 

Mit adtok meg magatoknak, milyen pihenési, szórakozási lehetőséget? 

Ha kevés tétel szerepel a kapok oldalon, akkor szépen írjatok fel pár gyorsan és reálisan megvalósítható tevékenységet, amivel saját magatoknak is boldogságot okoztok.
Aki kedvet érez hozzá, le is rajzolhatja saját életének mérlegét, felírva a két oldalon szereplő feladatokat. Ezt a rajzot aztán ki is tehetitek vágytáblátokra, egy jól látható helyre, hogy napközben minél többször lássátok. 3. lépésként már csak annyi a feladat, hogy elvégezzétek az esti varázslatot, majd aztán az elkövetkező napokban be is tartsátok az egyensúly érdekében azt, amit elhatároztatok.

Este végezzétek el a varázslatot, az alábbiak szerint:
Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte végeztek egy kis tértisztítást, akár gyertyával, vagy füstölővel. Készítsétek elő azt a listát, ami teendőiteket tartalmazza. Ezután gyújtsatok meg egy gyertyát, vagy egy mécsest, csendesedjetek el, és csakis a vágyatokra összpontosítsatok. Kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal a az Angyalokkal a kapcsolatot akik a változtatásban támogatóitok lehetnek. 

A spirituális kapcsolódást erősítheti, ha ezüst ékszert viseltek, és van nálatok holdkő, hegyikristály, jade. Ne kételkedjetek, az Angyalok segítségetekre sietnek, ahogy megkéritek Őket. 

Mindig körülöttünk vannak, de kérni kell, maguktól nem avatkozhatnak a dolgainkba.
Várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. 

Csukjátok be a szemeteket és gondolatban lássátok magatokat megváltozott mindennapokban, ahol ugyanannyit tesztek mások és magatok érdekében is. Érezzétek a boldogságot, a megérdemelt munkátok gyümölcsét. 

Lássátok magatokat az új helyzetben határozottan, és harmóniában. Lássátok, ahogy tudtok nemet mondani, ahogy megálljt tudtok parancsolni másoknak, ha nem tartják tiszteletben határaitokat. Élvezzétek a pillanatot, új életetek megvalósulását.

Ezután köszönjétek meg magatoknak, hogy mindent megtettetek a változásokért és ezzel egyensúlyt teremtettetek életetekben. És köszönjétek meg az Angyalok támogató segítségét is!

Nagyon sokat tehettek még az álom élet teljesüléséért, ha az elkövetkező két hétben minden este, elalvás előtt újból és újból elképzelitek azt a képet, amikor már a boldog új életeteket élitek.

Kívánok mindenkinek csodás teremtő napokat!

2017. október 19. Újhold a Mérleg jegyében - Saját határaink felállítása


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tanácsadás

Belső Béke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek