18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hét különböző szingli típus létezik. Te melyikbe tartozol?

Megosztás
Női lélek

A szingli lét: Van, aki élvezi a határtalan szabadságot, mások elkeseredetten keresik álmaik férfiját és magányosságba burkolóznak. Az egyedüllétet mindenki másképp éli meg. Meghatároztuk a szinglik 7 típusát, keresd meg, melyik típusba tartozol!


1. típus: A karrierista nő
Nincs férfi a látóhatáron? Ezt könnyen veszed, hiszen jelenleg minden erőddel a munkádra koncentrálsz. 

A családalapítás a te esetedben amúgy is még néhány évet várat magára, hiszen előbb még meg szeretnéd mászni karriered lépcsőfokait. 

A szívügyek és az esti randik csak elvonnák erről a figyelmedet és munka után örülsz, ha pizsamában főzhetsz egy jó spagettit, majd kedvenc sorozatod közben álomba szenderülhetsz.

2. típus: A magányos farkas
Családi állapota: egyedülálló? Ezen a lehető leghamarabb változtatnod kell, te ugyanis abszolút társfüggő vagy, akinek egyébként mindig van valakije, ezért az egyedüllét ellen küzdened kell. 

Esténként egyedül elaludni, anélkül, hogy valakihez odabújhassál és szerelmes szavakat suttogjanak a füledbe? Ez nem neked való! Magányos gondolataidba merülve romantikus tévéműsorokkal vigasztalódsz.

3. típus: A reménytelen romantikus
A Sex és New York romantikus karakteréhez, Charlotte-hoz hasonlítasz, hiszen te is folyamatosan a tökéletes férfit keresed. Bár szingliként bátran megállod a helyed, szemed előtt egy cél lebeg: 

Az álomesküvő és a boldog házasság, amíg a halál el nem választ. Alapvetően optimistának számítasz – de kérlek, ne keresd túl elkeseredetten Mr. Igazit!

4. típus: A szabadság megszállottja
Egyedül élni? Ez számodra az abszolút álom, neked szükséged van a szabadságra, szeretnéd az életet most még mindennemű korlátozás nélkül a magad örömére élvezni. 

Egyáltalán nem félsz az egyedülléttől, ellenkezőleg! 

Legszívesebben teljesen egyedül utazol, az utazások során először önmagadat akarod megismerni, mielőtt valaki mással megosztanád az életedet.

5. típus: A vadász
Mint szingli nő, csodálatosan érzed magad, mivel a jelszavad a következő: Először élvezni kell az életet és csak azután szabad elköteleződni. 

Bár nem zárod ki a szorosabb kapcsolatokat, de előbb még szeretnél egy kicsit játszadozni és a férfiakat az ujjad köré csavarni. 

A flörtök első számú királynője vagy, a szerelem játékát annak minden ízében kiélvezed. A szingli lét és a játékosság – ez jellemzi a vadászt.

6. típus: A frusztrált
Határidőnaplód tele van randevúkkal, három pasival állsz egyszerre levelezésben, éjszakákon át randizók profilját bújod elölről hátulra – de valahogy mégsem lesz egyikből sem szerelem. Üdv. A frusztrált szingli klubban! Itt az ideje, hogy felhagyj az elkeseredett keresgéléssel és fogadd el szóló státuszod. 

Hogy is szól a mondás? Aki nem keres, az talál – a szerelemben pedig többnyire teljesen váratlanul.

7. típus: A szingli csapat tagja
Nem érzed magad szingliként magányosnak, akkor sem, ha vágysz egy jövőbeni kapcsolatra. Ennek oka pedig a következő: Barátnőkkel veszed magad körül, akik éppúgy szinglik, mint te. 

Együtt teszitek széppé az életet: Koktél partikra és közös vacsorákra jártok, pizsama partit rendeztek és természetesen vég nélkül elemzitek a férfiakat. 

Így partner nélkül is hosszú távon boldog lehetsz. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek