18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bosszúálló! – Ezek a csillagjegyek a legrosszabb EX barátnők

Megosztás
Tipológia

Kiből mit vált ki a szakítás… Függetlenül attól, hogy barátainkkal kibeszéljük magunkból, megosztjuk minden fájdalmunkat, szembesülésünket, a csillagjegyünk nagyon is meghatározza, hogyan viselkedünk szakítás után. Létezik legrosszabb volt barátnő típus.


Mivel személyiségünk nagyban meghatározható csillagjegyünkből, vannak tulajdonságok, melyeket nem vetkőzhetünk le, megmutatjuk, melyik csillagjegy általánosságban a legrosszabb a férfiak szempontjából, ha szakításra kerül a sor.

Igazolást nyerhetünk, ha például megnézzük mostani barátunk volt barátnőjét, hogyan viszonyul az új kapcsolathoz, amiben már mi szerepelünk.

És most lehet hőbörögni, egyetérteni, megdöbbenni…

1) Skorpió (október 24. - november 22. )

A Skorpióval jobb, ha az ember nem hűvös, megpróbál mindent megtenni, hogy a szakítás csendes legyen.
Ahelyett, hogy a Skorpió drámaian reagálna, csendes, inkább azt az utat választja, amitől a legtöbben rettegnek. 

Igazi bosszúálló típus, pletyka, titkos intrikák, és minden, amit el sem tudunk képzelni. Mivel egy sérült skorpió nem ismeri a kegyelmet, hatalmas hatással lehet egykori partnere életére, és sajnos nem a jó értelemben. A bosszú mindig édes számára.


2) Kos ( május 21. - április 20. )

A Skorpiótól eltérően a Kos a közvetlen utat választja. Ez a csillagjegy impulzív, pezsgő, ezért nem meglepő, ha kiabál, akár az új barátnővel is. Különösen akkor hajlamos a kitörésre, amikor megtudja, hogy volt barátjának új barátnője van. Drámai meglepetés látogatások, nem számított találkozások, és minden, ami elképzelhető.

3) Oroszlán ( július 23. - augusztus 23. )
Az Oroszlán is megragadja a torkot, amikor az élete függ a zsákmány elejtésén.
Ő az a típus, aki elmegy akár addig is, hogy volt barátja legjobb barátját szedje össze, flörtöljön vele. Mindezt annak reményében, hogy volt barátja a küszöb alatt csússzon, és vissza akarja kapni őt. Vajon valóban az a célja, hogy visszakapja volt barátját, vagy csak az, hogy szétrombolja új kapcsolatát? 

Nos a második. Ettől kezdve volt barátja csak addig érdekes, amíg vissza nem kapja, utána elhajítja, mint egy rongyot. Mert az Oroszlán nő nagyon büszke.


4) Bika ( április 20. - május 20. )
A Bikák nagyon rosszul viseli, ha trauma éri. Hetekre képes magába roskadni, magányosnak és elveszettnek érzi magát. De mindig benne marad az irigység érzete. Ha van párjának valakije, ha nincsen. Mert másoknak van párjuk. Mindent megtesz, hogy tudassa volt barátjával, akár a közösségi médián keresztül is, hogy neki mér van valakije. Mindegy, hogy ez igaz vagy sem. A lényeg, hogy féltékenységet ébresszen. 

A Bika sokáig nem habozik, elmegy odáig is, hogy trágár üzeneteket küldjön volt barátjának, esetleg annak új barátnőjének is. Az más kérdés, ezzel mit lehet elérni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek