18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

4 ok, amiért a SZINGLI nők – EGÉSZSÉGESEBBEK, BOLDOGABBAK és KARCSÚBBAK

Megosztás
Női lélek

Mindegy, hogy nyár ban-e vagy ősz, esetleg tél. Minden hónapnak megvan a szépsége, milyen párt keresni éppen akkor. A szingli nőnek minden hónap FŐNYEREMÉNY!


Mi magunk vagyunk egyedül vagy valamelyik ismerősünk?
Sajnáljuk?
Inkább irigykedhetünk!

Több szempont is rávilágít erre!

4 ok, amiért szingliség jó!
Nézzük benne a jó dolgokat!

1) Sokkal teljesebb magánélet

Egyedül bármit megtehetünk, akár azzal is, akivel akarjuk. Nem kell gondolkodni, alkalmazkodni, magyarázkodni, engedélyt kérni, és nincsen féltékenység sem.
Tanulmányok bizonyítják, és ezt magunk körül az élet is igazolja, miszerint a szingli nőknek sokkal színesebb a szociális életük, többet találkoznak barátokkal, több szabadidős-aktív tevékenységet folytatnak. Sokkal több idejük jut személyesen is találkozni másokkal.
Ennek köszönhetően több inger, élmény éri őket, és ez az, ami a boldogság magyarázata is egyben. Oké, vannak néha nyomorult esték, amikor telesírjuk a párnát, de többségében az életösztön felülkerekedik. És ez az, ami pedig a mentális erősséget fejleszti.

2) Karcsúbbak
Ne legyen fő érv a szingliségre, de gondoljunk bele, hány olyan nőt ismerünk akár magunk körül is, aki válófélben, szakítás, válás után egyszerűen kicserélődött, lefogyott, és „összeszedte” magát. Mindenben van valami jó!
Ez alkat kérdése is, hiszen vannak, akik egy ilyen trauma után a csokoládéhoz és evéshez nyúlnak. De a többség nem.
További érdekesség, miszerint a 20 év alatti egyedülálló nők lényegesen alacsonyabb BMI (Body Mass Index) értékkel rendelkeznek, mint a párkapcsolatban lévők. Ez a karcsúság egyébként általánosan annak a ténynek köszönhető, hogy nincsen társ, akivel leüljenek nassolni esténként például tévénézés közben. Nincsen pizza, nincsen édesség.

3) Jobb alvás
Több matracgyártó is végzett kutatásokat, és a legtöbb esetben azt tapasztalták, hogy a szingli nők többet alszanak, ami ráadásul minőségi alvásnak is számít. Mert akárhogyan is, párunk mozdulatai éjszaka, esetleg a horkolása, „kitúrlak az ágyból”, „elveszem a takaródat”, zavaró.
Annak köszönhetően, hogy jól és mélyen, nyugalomban alszunk a szív és érrendszer egészségesebb, ráadásul az alvás fázisainak egyensúlya kihatással van testsúlyunkra is. Aki nem alszik eleget, hízékony lesz.

4) Tovább élnek
A fentebb felsorolt pozitívumok automatikusan magukkal hozzák az életévek meghosszabbodását is. Magyarázat továbbá, hogy a szingli nők életében kevesebb a stresszforrás, ami mára bizonyított tény, miszerint a stressz minden betegség kiváltó oka, és ez okolható a rendkívül magas arányú szív-és érrendszeri megbetegedésekért, az elhízásért


Mindazonáltal az ember társas lény, és nem a magány a fő cél, még akkor sem, ha ennyi pozitívumot találni benne.
De ezek az érvek segíthetnek átvészelni azt az időszakot, amíg meg nem találjuk párunkat.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek