18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

MIÉRT VAN ANNYI 40 PLUSSZOS EGYEDÜLÁLLÓ NŐ? - MI A BAJ A PASIKKAL?

Megosztás
Szerelem

Kezdeném ott, hogy milyen fórum van manapság az ismerkedésre? Társkereső, rendezvények, szórakozóhely, edzőterem, strand, kávézó, baráti társaság, munkahely…


Statisztikák szerint a munkahely, és a valaki valakije a leghatékonyabb ismerkedési módszer. Erre mondta az öcsém, hogy menjek el egy autós céghez dolgozni J

Nos, ha saját céged van, vagy nőkkel dolgozol, és egyedül kell megoldanod az élet minden részét, akkor elég kicsi az esélye annak, hogy kapcsolatot tudj létesíteni. Főleg egy olyan környezetben, ahol a férfiakból kihalt a vadászösztön… Mi a baj a pasikkal? Az, hogy nem Férfiak…(Tisztelet a kivételnek!)

1. * Érzelmileg elgyengültek, és fogalmuk sincs, hogy kell a nőhöz hozzá kezdeni. Hogyan kell udvarolni, megszólítani egy Nőt. Mert egy kis fiatal, hebrencs leánykához, akinek a szép autó elég meggyőző erő, még van merszük, de, ahol már van némi plusz, és valamit le kéne tenni az asztalra, ott kudarcba fulladnak. Uraim, hogyan kéne kifejezni a tetszést ? „ A helló, kő kávé?” Nos, ez elég reménytelen. Mennyivel jobb, ha megfigyeli, mit iszok, eszek, és azzal lep meg. Máris kifejezi a figyelmességet.

2. * Nem mernek kezdeményezni. Egy szerencsétlen társkeresőn is a nőnek kell mosolyt, vagy jelt küldeni a pasinak, mert az csak nézegeti az adatlapodat, és csorgatja a nyálát, de nem mernek közelíteni. Vagy csak unatkoznak a feleségük mellett, és azért regisztráltak be.

3. * Végtelen kellemetlen lehet felvállalni, hogy esetleg még „Anyuka Hotelben” laknak, és a középkorukra annyit nem tudtak elérni, hogy legalább albérletet fizessenek maguknak. Mondjuk valóban kényelmesebb főtt kajára hazamenni, amit anyuci főz.

4. * A nagyvállalkozót, vagy vezető beosztásúakat pedig annyira elragadja a munkájuk, hogy még egy szerencsétlen randit se lehet összehozni velük. Ha meg az nehezen megy, mi lesz később, hogy lenne idő bármire is. Ezeknek a pasiknak a párjuk a munkájuk. Az elégíti ki őket, az alá rendelnek mindent, és még büszkék is arra, hogy mennyi státusz szimbólummal tudják körül venni magukat. A lényeg, hogy jó verda, szép óra, és márkás ruha legyen. A többi, ami emberivé tesz, az másodlagos. A műnőket úgyis meg lehet venni.

5. * Vannak azok a típusok, akik koruk ellenére sem akarják elkötelezni magukat, mert sokkal kényelmesebb virágról virágra szállni, nem kell fenntartani saját lakást, mindig van hol megszállniuk, és nem kell felelősséget vállalniuk semmiért. Persze nem akarnak gyereket sem, mert az már ugye nyűgös, csak xxx "lepedő akrobatika" (a szót nem használhatjuk), és más semmi.
6. * Többségük erre az időre már legalább egyszer elvált, és van egy, két, három, négy… gyerekük. Akikről gondoskodni kellene valahogy, és még újabb családba új gyereket bevállalni, az már sok(k). Az ő gyereküket egy új apuka neveli, nekik meg másét kellene nevelni, és apukaként helyt állni, vagy újra gyereksírásra kelni esténként… Inkább a foci, meg a motorozás…

7. * A stílustalanokat már félve említem meg, akikbe annyi ízlés nem szorult, hogy szandihoz nem vesznek fel zoknit. Félelmetes, hogy némelyikük, csak azért vesz fel ruhát, hogy ne legyen meztelen. Persze nem számít a külső! Dehogynem!

8. * A szenvedélybetegek is a repertoáron vannak. Azt hiszik a pasik, hogy a társkeresőn, ha egy pohár itallal vannak lefotózva, az imponáló. Hát nem!

9. * Vannak, akik a nőt csak eszköznek tekintik, hogy mosson, főzzön, takarítson, gyereket szüljön. Saját karriert nem engednek a nőnek, mert akkor kiderülne, hogy nem is akkora nagy „macsók”.

10. * A folyamatosan panaszkodók, de lépni nem tudók, változtatni nem merők meg végképp kiábrándítóak. Nem jó nekik a meglévő kapcsolat, de nem tudnak tökösen kiállni magukért.

11. * A megsebzettek, akiket megcsaltak, akik nem tudnak megbocsájtani, ezért azt vallják, hogy minden nő k..va.

12. * Az még gyomorforgató, amikor a pasik szeretnék, hogy eltartsák őket. Kinéznek maguknak egy sikeresebb nőt, és még, ha annyira nem is jön be nekik a csaj, képesek inkább sötétben, paplan alatt teljesíteni a szolgálatot a kényelem érdekében. Közben meg eljárnak mellette ide-oda.

13. * Okos nő meg nem kell, mert ahhoz fel kéne nőniük, hogy lehessen beszélgetni, közös terveket szőni, és kéne folyamatosan fejlődni, egymást inspirálni stb.

Jaj, szánalmas ez, akárhonnan is nézem! Vagy pincsi kutya, vagy pitbull, vagy semmi.

Pedig olyan egyszerű az igényünk, olyan könnyen „megvehetőek” vagyunk mi „erős” nők!

Legyetek Férfiak! Merjetek kezdeményezni, legyetek találékonyak, szeretettelik, család centrikusak, aktívak az ágyban, és a mindennapokban. Legyetek a barátunk is, lehessen rátok számítani minden körülmények között... Hadd lehessünk Nők mellettetek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek