18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezért nem érnek semmit a krémek! – És ez nem szerepel a terméktájékoztatókban!

Megosztás
Szépség

Hidratálókrém minden mennyiségben! Még a csapból is ez folyik. Csak azt nem írják le, mitől lenne hatékony!


Mivel szinte egyetlen krém leírásában sem találni meg a következő hasznos információkat, elég nagy a valószínűsége, hogy rosszul használjuk ezeket a készítményeket. 


Mindegy, hogy ránctalanító, öregedést gátló, pattanás elleni, zsíros vagy száraz bőrre ajánlott.
Amennyiben kihagyjuk a következő lépéseket, nem érnek majd sokat, akármilyen jó a minősége. 

Nézzük előbb az alap krémeket, mint például a reggeli, nappali vagy esti…
Mindegyik különleges lehetne… 

De ezeket eddig biztosan nem így használtuk.
Az EU termékvizsgálatai legalábbis erre a következtetésre jutottak.

Milyen lépéseket hagyunk ki a krémek felvitelekor?

5 alapszabály!

1 Tiszta kézzel!

A krémek felvitele előtt mossunk alaposan kezet, még az ujjközök területén is. Egy alapos kézmosás körülbelül 20 másodpercig tart. Amennyiben nem így teszünk, úgy a krémmel, ami a bőrszövet mély rétegéig hatol, bevisszük a szennyeződéseket is.
2 Meleg kézzel és meleg krémet vigyünk fel!

Most hogyan csináljuk? Belenyúlunk a krém tégelyébe, felvisszük arcunkra, de a krém ekkor még hideg. A hideg a pórusokat lezárja, és bőrünk nem képes a krémet felszívni. Ezért ajánlott előbb kezünket átdörzsölni, mint csípős hidegben is tesszük, kivenni egy kis krémet, és hagyni, hogy az a kéz melegétől felmelegedjen pár másodperc alatt. Most már kenhetjük arcunkra, és a hatni is fog.

3 Finom mozdulatok!

Valljuk be őszintén, reggel és este csak kényszerből és tudatosan használjuk ezeket a termékeket. Gyorsan felvisszük, kész is… Pedig fontos, hogy kőrkörös mozdulatokkal vigyük fel a krémet, egyenletesen eloszlatva. És ha így teszünk, akkor mindjárt megjutalmaztuk magunkat egy mini, finom arcmasszázzsal is. Különösen a szem környékére figyeljünk, mert itt a legvékonyabb a bőr.

4 Alulról felfelé!

Ezt is a többség fordítva csinálja. Az arckrémek legjobban a nyaki tájékon fejtik ki hatásukat, ráadásul a nyaki terület az, ahol legjobban meglátszik az öregedés. És ezt a területet 90%-ban ki is hagyják a nők. A krém ebből az irányból történő felvitelével a krém felmelegszik, sokkal jobban kifejti hatását.

5 Mi történik a maradékkal, amit bőrünk nem szív be?

Lemossuk kezünket, holott ez pazarlás. Ezek a termékek jól hatnak dekoltázson, vállon és kézfejen is, ahol szintén nyomot hagynak az évek. Ne öblítsük le, kenjük fel bárhova máshova.

Extra tipp, miszerint az éjszakai krémek tökéletesek körömágybőr ápolásra is! Mert kellő nedvességet tartalmaznak, és tele vannak értékes vitamin koncentrátumokkal. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek