18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Menő göndör fürtök - Újra divatos a göndör haj!

Megosztás
Stílus

Ha sima a hajunk, akkor göndörre vágyunk, ha göndör hajjal áldott meg minket a természet, akkor persze egyenes hajat szeretnénk. Tény és való, hogy a göndör hajjal nehezebb bánni, hiszen gyengébb szerkezetű, mint az egyenes, azonban valódi istennők lehetünk, ha megtanulunk jól bánni göndör fürtjeinkkel.


Ha sima a hajunk, akkor göndörre vágyunk, ha göndör hajjal áldott meg minket a természet, akkor persze egyenes hajat szeretnénk. 


Tény és való, hogy a göndör hajjal nehezebb bánni, hiszen gyengébb szerkezetű, mint az egyenes, azonban valódi istennők lehetünk, ha megtanulunk jól bánni göndör fürtjeinkkel.

Egy csokorba gyűjtöttük a 2017/2018 szezon legmenőbb göndör fürtjeit azoknak is, akiknek egyenes a hajuk, de igazán dögös stílusváltásban gondolkodnak.

1. A megunhatatlan bob frizura

A szuper rövid bob frizura, ami sosem megy ki a divatból. 
Ez a játékos verzió merész és rendkívül csábító, így titokzatos megjelenést biztosít számunkra.

2. Az extrém a különcöknek

A frizuraviseletben tapasztalhattuk, hogy a színesre festés divatja már egy ideje magabiztosan hódít. Bár inkább a fiatalabb rocker lányoknak áll jól az ilyen szín, de a stílust mi akkor is díjazzuk ebben a hajban.

3. Egy klasszikus újragondolva
Ez is egy egyszerű bob frizura előre hulló hosszabb tincsekkel. Szuper klasszikus megjelenés egy kis fűszerrel megbolondítva. A szögletes arcvonalhoz kifejezetten ajánljuk, mert nagyon tökéletesen kerekíti arcunk élét! Szerintünk érdemes kísérletezni és valami újat is kipróbálni.

4. A bátor egyéniség

Az egy oldalon borotvált stílust sem hagyhattuk ki a felsorolásból, hiszen lehet, csak egy kis inspirációra van szükség, hogy ezt a menő énünket felszínre hozzuk. 
Merész választás, de mutassuk meg a pasiknak, hogy mit jelent a punk rock!

5. Hogy többnek látszódjon

Próbáljuk meg kiemelni a göndör tincseket, amitől úgy néz ki, mintha háromszor annyi lenne a hajunk, mint amennyi van. 

Egy ilyen frizurával annyira feltűnőek lehetünk, hogy érdemes mellette a ruháinkat és a sminkünket is átgondolni, így a ránk eső tekintetek elolvadnak majd.

6. Még több göndör fürt
Az előző frizurát még tovább lehet bolondítani azzal, hogy az oldalsó tincseket is még jobban kiemeljük és a sok-sok lehulló göndör fürt igazán elvarázsolja majd szívünk hercegét.
7. A vagány és független nő 

Ez a stílus az Angliából eredő indie (independent, azaz független) stílusjegyeket viseli magán. Aki ilyen hajat választ, az az erős, önálló és független nőt jeleníti meg és nem ok nélkül, hiszen az alapvetően rövid frizurában elrejtett hosszabb tincsek a szabadság érzetét tükrözik.

Íme a göndör fürt összeállítás!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat