18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

8 Tuti TIPP, hogy ne nézz ki öregebbnek, mint amennyi vagy! – 5 ÉV MÍNUSZ!

Megosztás
Szépség

Használhatod eddigi sminkcuccaidat! Csak máshogyan! És letagadhatsz 5 évet korodból! Az első kép éppen azt mutatja meg, hogyan ne sminkelj!


1 Készítsd elő arcodat

Igen, készítsd elő arcodat, hogy a sminket be tudja fogadni, és az tényleg azt a hatást váltsa ki, amit szerettél volna.
Hiába ugyanis a jó minőség, a hidratáló alapozó, ez így kevés!
Igenis tessék előbb a megtisztított arcbőrt tápláló hidratáló krémmel bekenni. Hagyni, hogy a krém felszívódjon. Ez kb. 5 perc. És a szemek környékét se hagyd ki!
Most már felkenhetjük az alapozót. Így az szépen eloszlik majd, nem hagy csíkot, egyenletes hatást kelt.

2 Karikás szemek helyes elfedése

A már előkészített szemkörnyékre felkenhetjük az alapozót, korrektort, de csakis egy árnyalattal világosabbat, mint bőrünk tónusa! Ha túl világos, akkor öregbíti majd kinézetünket, ráadásul nem is szép. Ha túl sötét, akkor a karikákat még jobban kiemeljük.


3 Púder használata

Ne használjuk az alapozó púdert mindenhol! A szemkörnyéket ki kell hagyni! Ugyanis a púder megül a szem alatti redőkben, és ezzel semmi értelme nem volt az alapozásnak. Csak még öregebbnek nézünk majd ki. Alapozó púder színben válasszunk teljesen megegyezőt bőrünk színével. Ezt sokan elrontják, és úgy használják az alapozó púdert, mint magát az alapozó krémet.

4 Szájceruza

Jobb, ha nem is használjuk, de ha mindenképpen szeretnénk, akkor csakis maximum 2 tónussal sötétebbet, mint szánk színe. Az erős kontúr öregbíti kinézetünket! Rúzs esetében szintén felejtsük el a divatot és az erős, sötét színeket, ha nem szeretnénk idősebbnek kinézni valódi korunknál.

5 Pirosító

Talán ez a másik legfontosabb elem, aminek használatát sokan elrontják.
A pirosító ne legyen piros! Válasszuk a bronzos árnyalatot, amennyiben nem szeretnénk piros pozsgás arcot magunknak, ami öregíti kinézetünket.


6 Szemöldök stílusa

Csakis a természetes szemöldök az, ami nem öregíti a kinézetet. A sötét, karakteres szemöldök erős arcvonásokat eredményez, és ez az, amit igyekszünk elkerülni. A szemöldöknek a természetben sincsen határozott kontúrvonala. És még egy tipp azoknak, akik mindenképpen festenék, színeznék szemöldöküket. A szemöldök színe egyezzen meg hajszínünkkel, de annál semmi esetre se legyen sötétebb 2 tónussal.


7 Szemhéj

Sugárzó tekintetünk akkor lesz, ha a szemhéj bőrünk színével megegyezik. Használhatunk vékony szemceruzát, tust, de ne használjunk sötét szemhéjpúdert.


8 Szempillák

Mindenképpen emeljük ki őket! Ezt az egyet eddig is nagy valószínűséggel jól csináltuk. De ügyeljünk, hogy a szempillán ne legyen festékcsomó. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek