18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

A nyár valaha volt legrosszabb és legviccesebb képei

Megosztás
Életmód

Nyáron a pillanat hevében és a hőségben minden megtörténhet. Még olyan élethelyzetek is előállhatnak, melyeket ha lefényképezünk garantáltan nem marad szem szárazon. Neked milyen vicces képeid vannak, amik véletlenül sikerültek olyanra, amilyenre? Íme a gyöngyszemek erről a nyárról!

18+

Visszavonhatatlanul véget ért a nyár és lassan, de biztosan behúzódunk a meleg szobákba és ilyenkor jó egy kicsit előszedni a nyári emlékeket. 


Mi összegyűjtöttük az idei nyár valaha volt legviccesebb fotóit, hogy mosolyra fakasszuk a borongós napok miatt szomorkodókat is! 

Ha azt gondolta valaki, hogy az ő képei a legpocsékabbak, ezek után biztosan másképp gondolja majd!

1. Ne aggódjatok hölgyek, az az izé csak egy csoportos ölelésre vágyott. Nézzük ezeket a rémült arcokat, szerintünk azt hitték a lányok, hogy legalábbis a nagy fehér cápa van mögöttük és nem egy rája!

2. Az elefánton lovagolás valószínűleg sokunk bakancslistáján szerepel, de biztosan nem úgy, hogy közben az egy másik elefánt hátán lovagol…

3. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a hölgy totálisan meglepődött, amikor visszanézte a képet. Ez ilyen emlék egy életen át bennünk marad.

4. Hé, kedves kis család, ez az óceán! Valószínűleg soha nem láttátok, de bizony, itt nagy-nagy hullámok vannak... 

Kattints a képre, és megnézheted az összes vicces képet erről a nyárról
  

5. Ezt a képet nem is lehetett volna tökéletesebben időzíteni. Ezt hogy csinálják a turisták? 

6. Úgy tippeljük, hogy hasonlóan cuki szerelésben másokról is sok kép készült... De jobb, ha legközelebb inkább mást venne fel!

7. Ez a fickó nagyon vicces akart lenni, de szerintünk ez i sa nyár legrosszabb képei közé kerüljön inkább.

8. Jajj Mickey, ha egy kisgyerek a földön fekve sír amikor meglát téged, akkor valami biztosan nem úgy sült el, ahogy terveztétek!

9. Ez bizony egy turista csapda, mert valójában egy turisztikai látványosság a Blarney kastélyban! Meg kell csókolni a Blarney követ, hogy megadja nekünk az ékesszólás ajándékát. 

10. Ismerjük azokat a családokat, akik ugyanazt az undi színű pólót viselik a Disneylandre, hogy ne veszítsék el egymást? Hát ez még rosszabb… 

11. Ez a legjobb! Ez a legszuperebb turisztikai hely, ahová már csak azért is érdemes elmennünk, mert érdemes időt szánni arra, hogy figyeljük az emberek őrültségét. Kedvencünk az idős bácsi a sarokban, aki igazából nem úgy néz ki, mint aki tényleg ezt a pózt akarja csinálni.

12. A legjobb turista fotó mind közül! Íme! A legkisebb Eiffel-torony a világon...

13. Magas derekú nadrág... Szemüveg... És ezek a hajak... Ez a család komoly segítséget igényel. És tényleg Dél-Dakotára mentek szabadságra? Mi van ott egyáltalán?

14. Nos, tetoválást szerezni nyaralás közben biztosan nagyon vagány. De legközelebb érdemes lenne ennek a hölgynek elgondolkodnia, hogy mit varrasson magára…

15. "Jól van, mindenki vegye fel a sapkát, július negyediki felvonulásra megyünk, és nem akarok senkit elveszíteni!" Állj! Vegyétek le ezt a vödröt a fejetekről!

16. Ezen a képen minden borzalmas. A selfie bot… ez komoly? És különben is miért lenne szüksége bárkinek is képre magáról egy ilyen mellényben és szemüvegben egyébként?

17. Ez nem pontosan az amit látni szeretnénk, amikor a csomagjainkat keressük… De miért nincs nadrágja? 

18. Még kommentre sincs szükség az ilyen képek mellé…

19. A klasszikus leégett bőr fotó kombinálva Crocs papuccsal. Nincs is ennél semmi turistásabb.

20. Az ázsiai turisták csoportosan érkeznek mindenhová, és még egy teljesen hétköznapi, unalmas galamb is könnyen felvillanyozza őket. Na jó, itt most nem galambról van szó, de…


Megosztás

18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+