18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. október 5. Kos Telihold – Lelki méregtelenítés

Megosztás
Asztrológia

Októberben a Telihold a tüzes Kos jegyében köszönt ránk. A Kos jegyre jellemző a hevesség, az akarat, és az indulatok.


Mivel a Telihold témája az elengedés, így most lelkünket megszabadíthatjuk mindattól a bennünk tomboló, elfojtott mérgező érzésektől, amit már jó régóta magunkban tartogatunk.

Az önmagunkon való munkálkodásnak több lehetőségét is felkínálja nekünk most a sors. Ismerjétek meg a lehetőségeket, és válasszátok ki a saját problémátokat.
1. Megbocsájtás másoknak és magunknak
Milyen sokszor halljuk és olvassuk, hogy a megbocsátás gyógyít. 

És ez így is van, hiszen ha nem érzünk rossz érzéseket a másikkal kapcsolatban, akkor az már önmagában gyógyulás. Ugyanis a visszafojtott, őrizgetett harag, düh, dac, bosszúvágy, fájdalom mind a ti energiátokat blokkolják, és ezek az érzések, mint egy energiavámpír szívják el életenergiátokat. 

A megbocsátás felszabadítja a lelket és nem csak a lelki mérgektől szabadít fel, hanem ezzel együtt a testi méregtelenítés is elindul, a szervezet spontán salakanyagtól való megszabadulása felélénkül. 

Valójában minden változást megbocsájtásnak kellene megelőznie, mint egyfajta lelki méregtelenítésnek. 

A megbocsátás nem csak a kimondott szó, nem csak a bocsánatkérés. Sokan vannak, akik nem képesek megbocsátani, lehet hogy megtörténik a bocsánatkérés, de a tudattalanban tovább él és mérgezi őt a másik vétke miatt érzett elfojtott harag. Erre jelzés pl. ha máj, epe, anyagcsere, bélgyulladásos problémák alakulnak ki. Enyhébb esetben jelzés a folyamatos hajnali felébredés, éjfél és 3 óra között.Ami még szintén nagyon fontos! 

Minden harag legmélyén megjelenik a saját magunkkal kapcsolatos düh érzése, amitől a legnehezebben szabadulunk meg. 

Haragszunk magunkra, emiatt nem tudjuk szeretni magunkat, de legtöbbször ez az érzés elbújik bennünk, nem is tudunk róla. Így ahelyett, hogy magunknak megbocsátanánk, bűnbakot keresünk, akire mutogathatunk, rosszabb esetben akit szeretnénk legalább annyira szenvedni látni mint magunkat. 

Azonban ez az érzés csak a mi szenvedésünket növeli, a másik ember ettől még teljesen jól érezheti magát, csakis a mi lelki harmóniánk rombolódik. Érdemes tehát minél hamarabb megszabadulni ezektől az önsors rontó érzésektől, és elsődlegesen saját magunknak megbocsátani.

2. Elfojtott harag, düh, bosszúvágy, irigység elengedése
Nagyon sok dühöt képesek vagyunk magunkban elfojtani, aminek oka gyermekkorunkban keresendő. 

Ha visszagondolunk gyermekkorunkra, vagy csak akár saját magunkra szülőként, mit tettünk, amikor gyermekünk hisztizett?

 Legtöbbször rászóltunk, ugye? 

Ahogy a mi szüleink is ránk szóltak, hogy ne hisztizzünk már, viselkedjünk rendesen. Pedig ez a mi esetünkben és saját gyermekünk esetében is, egyfajta belső feszültség kitombolása volt. 

A reakciók miatt viszont hajlamossá válhatott az ember arra, hogy megtanulja elfojtani a dühöt, ahelyett hogy valamilyen módon (másoknak nem ártva) kitombolnánk magunkból. Hiszen az elvárt rendes viselkedésbe nem tartoztak bele a dühkitörések.

Ahogy az első pontnál írtam a változás első lépése a megbocsájtás, ez segíti a következő lépést az elfojtott indulatok elengedését. 

Ha úgy érzitek nehezen megy, akkor érdemes ezeket a feszültséget kitombolni magatokból. Ilyenkor jöhet a bokszzsák, vagy egy párna, amit addig üttök, amíg csak bírtok. 

Ezután már az elengedés, továbblépés is könnyebbé válik.3. Ellenállás elengedése
Minden, amit ellenségnek veszünk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.

4. Nem kell mindig a saját igazatokat erőltetni.
Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk, hiszen más a személyiségünk, másképp szocializálódtunk, és mások jelentik számunkra az igazságot és az értéket.
Mindenkinek saját igazsága van, és attól ti sem lesztek kevesebbek, ha elfogadjátok azt. Senki sem tévedhetetlen, és nem kell állandóan versenyezni a másikkal.
Jelenleg a Plútó bolygó erősen hat a tudattalanunkra, gerjeszti a feszültséget és azon tüsténkedik, hogy minél jobban belelovaljuk magunkat a vélt igazunkba. Nincs szükség versengésre, önmagunkhoz képest viszonyítsunk, sose másokhoz képest.
Most a csapatmunka visz előre, de ehhez meg kell találni a közös álláspontot, nem ragaszkodva az egyedüli és saját megoldásokhoz.

5. Korlátozónak érzitek párotokat, társatokat, barátaitokat?
A megoldás megint csak bennetek van, a másik ember csak társ a játszmában, és a bennetek működő önkorlátozás külvilági megtestesítője. Tehát ha változtatni akartok, akkor ezeket a saját korlátokat kell lebontanotok egészséges mértékűre, és kapcsolataitok is eszerint változnak majd.Összefoglalásként nézzünk pár példát az időszak feladatára, mit is tudtok elengedni:

- indokolatlan érzelmi kitörések (felgyülemlett, elfojtott harag az okozója)
- akaromság
- dac, harag, düh, bosszúvágy, irigység
- versengés
- meggondolatlanság
- önfejűség
- önkorlátozás
- ellenállás

Ne legyetek türelmetlenek magatokkal szemben, lehet hogy elsőre nem sikerül minden romboló lelki méregtől megszabadulni. 

Aki úgy érzi, minden nap végezzen elengedési gyakorlatot, akár a varázslatot is naponta elvégezheti azzal az érzéssel kapcsolatban, ami épp aznap erősödött fel benne. Két hét van a Telihold után erre, használjátok ki az időszakot saját fejlődésetek és lelki egészségetek érdekében!


Mindenkinek teljes lelki megtisztulást kívánok!

2017. október 5. Telihold varázslat – Varázslat a lelki megtisztulásért


Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek