18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. október 5. Telihold varázslat – Varázslat a lelki megtisztulásért

Megosztás
Asztrológia

Október 5-én Telihold lesz. A Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért varázsoljunk újra együtt!


A módszer akkor működik, ha hisztek benne és magatokban, és valóban készen álltok elengedni a régi lelki sérülést okozó fájdalmat, és indulatokat.

Mivel a Telihold a tüzes és türelmetlen Kos jegyében jár, így az esti varázslat egyszerű, könnyen elvégezhető és kevés időt igénybe vevő lesz. 


Elég feszült Teliholdunk lesz, ezért ajánlom a meditációt, mielőtt nekifogtok a szertartásnak. Lenyugtat, ellazít benneteket, segítve ezzel, hogy figyelmeteket az elengedésre koncentráljátok. 

Telihold meditáció


Az este folyamán erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Az ásványok közül holdkövet, ametisztet és piros jáspist viseljetek vagy marokkövet tartsatok magatoknál.

Hogyan végezzétek el a varázslatot?
- Először készítsétek el a listátokat mindazokról a lelki mérgekről, amiktől szeretnétek megszabadulni az este folyamán az égetéssel.

- Ezután gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el és végezzétek el a Telihold meditációt.

- Ha már kellően ráhangolódtatok a szertartásra, akkor csukjátok be a szemeteket, vegyetek egy nagy levegőt, ami mindentől megtisztít. Ezután gondolatban, vagy hangosan szólítsátok Őrangyalotokat, és az Arkangyalokat, hogy legyenek segítségetekre. 

Köszönjétek meg, hogy veletek vannak!


Gondolatban lássátok, ahogy a fejetek felől, a tudattalanotokból a kezetek felé áramlanak mindazon lelketeket mérgező érzések, amiket eddig elfojtva őriztetek. 

Nyissátok ki a tenyereteket és érezzétek, ahogy elengeditek mindazt, ami a listán szerepel, és ezek az érzések, mint egy sötét csóva, a tenyereteken keresztül áramlanak az Univerzumba, ahol egyszer csak csodálatos fényes fehér szeretetenergiává alakul át, és ezután ez a fényes energia áramlik vissza belétek fejtetőtökön, a koronacsakrátokon keresztül. 

Érezzétek, ahogy ez a fénylő energia végig halad az összes csakrátokon, feltölti testetek minden porcikáját szeretettel. 

Eggyé váltatok a fénnyel és a szeretettel, és már a ti fényetek ragyogása vesz körül benneteket. 

Üljetek még kicsit lecsukott szemmel, élvezzétek a pillanat varázsát és legyetek hálásak azért, hogy ezt a csodát átélhetitek. Ha úgy érzitek készen álltok, akkor nyissátok ki a szemeteket és vegyétek kezetekbe a listátokat.
- Égessétek el a listát, dobjátok a tűzbe és nézzétek, érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből minden, ami a papírlapon szerepelt. 

Érdemes tudni

Azt tudnotok kell, hogy igaz a Kos energiája türelmetlen és feszültséget okozó, de előnye hogy nem vacakol, azonnal cselekszik. 

Így az elengedésetek is azonnal meg tud történni, ha hisztek benne.

Amikor mindennel kész vagytok, álljatok meg még egy kis időre, mondjatok köszönetet az Angyaloknak és saját magatoknak is, amiért megtettétek a lépést a boldog jövő felé.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni a nem kívánatos dolgokat, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek