18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Trendi őszi-téli ajándékok? Van segítség!

Megosztás
Életmód

Te is voltál már olyan helyzetben, hogy képtelen voltál ajándékot találni egy rokonodnak vagy barátnődnek? Valami divatosat szerettél volna, de a legfrissebb őszi-téli trendek nincsenek a fejedben, hogy álmodból felrázva is tudd őket?


Az Ajándékvarázsló nekem már segített, és helyettem is ismeri a 2017-es őszi-téli ajándéktrendeket!


A keresztlányom örülhet

Az Ajándékvarázsló első próbája az volt, hogy tud-e tippet adni, mit vegyek huszonéves keresztlányomnak szülinapjára. Mint kiderült, az őszi-téli trendek jól passzolnak a fiatalokhoz, hiszen az élénk piros, a napraforgó- és a mustár sárga a slágerek. Ez jó kiindulópont volt.

Mivel a keresztlányom mindig divatosan öltözködik (néha nem is értem, hogy csinálja) igazán örültem, amikor az oldal több kiegészítőt is feldobott. 
A választásom a prémium Tina bőrkesztyűre esett, hiszen színe a lehető legtrendibb, és a hidegben mindennapi társa lehet Krisztának.
Nálunk nincs megállás

Nálunk persze csőstül jönnek az ünnepek. Sajnos anyukám névnapjára sem jutott eszembe semmi. Aztán az Ajándékvarázsló ajánlotta ezt a darabot, és rögtön beugrott, hogy anyu mindig panaszkodik, hogy nehéz becsuknia az esernyőjét, mert valami elhajlott benne.

Ilyen gondja többé nem lesz: a Doppler automatikusan működik! Ráadásul a mélyebb árnyalatok, mint a barna, a lila és a zöld szintén trendik, így ez az esernyő is divatos, és illik idősebb anyukámhoz.

Ám nem minden a családról és divatról szól. Barátnőmnek szintén névnapja lesz, így gondoltam, megnézem, mit ajánl az oldal. Orsi állandóan félti külsejét, a Diolift Hidrogél viszont a liliom és az aloe vera erejével óvja majd bőrét télen is.
Elcsábultam én is

Nem tehetek róla, de keresgélés közben bujkált bennem a kisördög. Karácsonyra utazással leptük meg magunkat a férjemmel. Erre gondolva nem bírtam ellenállni a Karrimor neszesszerének. Nem volt rá szükség, de olyan szép, biztos megértitek!

Az Ajándékvarázslón ráadásul előre is kereshetek ajándékot, és ezeket el is menthetem. A fiam karácsonyra biztos örülni fog a Kobo e-könyv olvasójának, amivel az otthon töltött, téli estéi varázslatossá válhatnak!

Hihetetlen, hogy mennyi ajándékot találtam, és már azt is tudom, hol fogok szétnézni tavasszal, amikor a férjem szülinapjára keresek valamit! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek