18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Új miniatűr desszert trend hódít - Gyerekekkel is jó móka lehet az egész családnak!

Megosztás
Kicsi lélek

El tudunk képzelni egy Tiramisut például bánya kitermelésként? Vagy egy komplett építkezést vanília pudinggal készült krémesből? Esetleg barackszüretelést eltúlzott arányokkal? Pedig létezik ilyen, és művészetté nőtte ki magát! Mi is próbálkozhatunk vele otthon, hiszen nem bonyolult a kivitelezés. Jó móka lehet például a gyerekekkel újragondolni az édességeket. Az apukák is biztosan beszállnának egy ilyen vidám és kreatív programba.


Alig néhány hónap leforgása alatt, egy olasz mestercukrász, Matteo Stucchi nagy vihart kavart az Instagram-közösség életében, aki hihetetlen desszertjeit különleges módon mutatta be.


Kattints a képre és megnyílik a galéria a rengeteg újragondolt miniatűr édességgel!

Posztjait immár több, mint 110 000 Instagram használó követi. A való életből vett életképeket ötvözte a desszertekkel, és ez a "miniatűr világ" képsorozat sok ezer embert levett a lábáról.

Stucchi apró munkásokkal hozta létre ezeket a "hatalmas" remekműveket. Ez az egyedülálló koncepció szerintünk is annyira vicces, hogy megértjük azokat akik Stucchi desszertjeinek függőivé váltak.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat