18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bébi fotók, amitől jókedvűek leszünk – A baba és a barack

Megosztás
Kicsi lélek

Új bébi fotó trend! Bármilyen más gyümölccsel is eszméletlen cukik lennének a képek. Te milyen gyümölccsel fotóznád le gyermekedet?


Mint nyári melegben a jégkrém, úgy olvadtunk, amikor az unatkozó apukák a Cheerio kihívásban világszerte versenyeztek, hogy hány darab reggeli gabonát tudnak felhalmozni a kis alvó bébi orrán, fején vagy hasán.

Azonban egy tökéletesen elhelyezett őszibarack a babánk popsija előtt a Cheerio kihívást azonnal háttérbe szorította és a lista élére került az "imádnivalóan vidám dolgok a babákkal" fotóáradat a neten.
Legalábbis Japánban.

Kattints a képre és megnyílik a galéria

A japán közösségi média használói boldogok voltak, amikor egy Kodomono nevű nyomdagépgyár fotóversenyt indított, amelynek a témája a baba és a barack volt, és a fődíj a naptár címlapján történő megjelenés.

Valóságos fotóáradat indult meg ezzel és ezrek csatlakoztak, hogy csecsemőjük popsija elé kövér, lédús őszibarackot tartottak és így létrehozták az új bébifotó trendet.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat