Almalekvár befőzése – Hozzávalók 3 üveghez
1. lépés
2. lépés
3. lépés
4. lépés
5. lépés
Almalekvár befőzése – meddig áll el?A befőzött almalekvár legalább egy évig eláll, ha sötét hűvös helyen tárolod, például a pincében.
Almalekvár befőzése - sütőbenHa sütőben készíted az almalekvárt, egy kicsit más a menete. Ebben az esetben az apróra vágott almát bele töltöd az fertőtlenített üvegekbe, citromlevet facsarsz rá és ráöntöd a 250 gramm cukorból és 1 liter vízből készített elegyet. A jól lezárt üvegeket egy vízzel töltött tepsibe teszed és 175 fokon befőzöd. Ha gyöngyözni kezd a lé az üvegekben, kapcsold ki a sütőt és 30 perc után vedd ki.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat