18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a 3 férfi csillagjegyet mindenképpen ismerd meg mielőtt megállapodsz!

Megosztás
Szerelem

Tudjuk, hogy az asztrológia számos területen érdekes összefüggésekre világít rá. Ez a párválasztás témájával is így van. A férfiak csillagjegyei sokat elárulnak személyiségükről, és van 3 férfi csillagjegy, melyeket minden nőnek érdemes megismernie, mielőtt megállapodik.


Így nem esünk abba a hibába, hogy fel kelljen tennünk magunknak a kérdést,
„Mi lett volna, ha…” Jobban mondva: „Milyen lehetett volna vele megpróbálni…”


3 különleges férfi csillagjegy

Vízöntő ( Január 21. - Február 19. )
A Vízöntő férfi rendkívül egyedi személyiségvonásokkal rendelkezik.
Magabiztos, határozott, vonzó, és ezekért a tulajdonságaiért a nők szívesen közelednek hozzá.
És jó úton járnak! 

Már az első találkozó is egyedi lesz, mert az biztos, hogy nem mozit, kávézót fog választani a Vízöntő férfi helyszínként, hanem valami különlegeset.
Bár szereti, ha egy nő okos és kíváncsi is a nők személyiségére, a szenvedélyes fellépés, romantikus pillanatok nem az erőssége. 

A Vízöntők partnerei sokszor érezhetik úgy, hogy a nagyon mély érzések, mint megbecsülés, odafigyelés mellé egy igazi barátot is társul kaptak.
A Vízöntő férfi mellett nem kell aggódnunk, hogy megcsal.

Ikrek ( Május 22. - Június 21. )
Az Ikrek férfiak nem olyan egyszerűek, és nagyon nehezen kötelezik el magukat, de egyet pontosan meg tudnak határozni, mégpedig a mit nem akarnak. Ettől is kettős ez a csillagjegy.
Bár nagyon sokoldalúak, és vág az eszük, gyorsan észlelnek, gyorsan lesznek szerelmesek, de csak kevesek mellett képesek ezt az izzást folyamatosan fenn is tartani. 

Mi ennek az oka? Az Ikrek férfi csak nagyon ritkán enged betekintést a kártyalapjaiba, szeretné a szabadságát megőrizni. De ha valakibe igazán beleszeret, akkor a fellegekig repíti partnerét változatosságával és kreativitásával.

Nyilas ( November 23. - December 21. )
A Nyilas férfi szeret hódítani. A lelkes Nyilasok mindezt szellemesen és kreatívan teszik. Mivel rendkívül impulzívak, és rettenetesen aktívak, nem lehet mellettük unatkozni.
Minden pillanatban történik valami körülöttük. Ez eddig nem sok nőnek lehet szimpatikus, mert valahol nyugalmat is keresünk egy párkapcsolatban. 

A Nyilas férfi egyszerűen szeret beleszeretni egy nőbe, de szoros és tartalmas kapcsolatot keres.
Valahol él benne a félelem a megállapodástól és kötöttségektől, de ez csak addig tart nála, amíg egy közös kaland során meg nem éli velünk az élményeket. Ezek az élmények bármilyen más férfi csillagjegynél erősebb kötődéshez vezetnek nála. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek