18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így lesz optikailag vékonyabb a karod és csípőd is! – Egy kis trükk!

Megosztás
Stílus

Karcsú, izmos karokról álmodik mindenki. Csípőből elég, ha csak karcsú…. Ez van, akinek megadatott, van, aki pedig cselhez kell, hogy folyamodjon. Nem is olyan bonyolult! Az anyagon és a színen múlik minden.


Aki még nem gondolt rá, megmutatjuk, hogyan lehet a sportruházatot, speciális anyagból készült felsőket a mindennapokon is viselni, ráadásul még a karjaink és csípőnk is vékonyabbnak tűnik majd optikailag.

Anyagválasztás, színválasztás!

Mi a trükk?

A sportruházat nem csak sportoláshoz hordható.
Mivel ezek az anyagok különlegesek, úgynevezett microfibra anyagból készülnek, csúszós a felületük, rendkívül feszesen tartanak. De van bennük még egy érdekesség.

2 in1

Az anyag feszessége miatt szép tartást ad a karoknak, a csillogó anyag pedig a kar kőrvonalát keskenyíti. Ez a fény és árnyék vetődésének köszönhető.

Másik előnye ezeknek az anyagoknak, hogy nem látszanak majd az esetleges zsírpárnák a felsőruházat alatt.

Ugyan ez a hatás sosem érhető el például egy pamut felsővel, mert nem lesz tartása, és a felsőruházat is megakad rajta.

Mivel sportruházat, így ha minőségi anyagból készül, jól szellőzik annak ellenére, hogy az anyag maga feszes, sűrűn szőtt.


Területek, melyeket eltakar

Talán a nők többségének a derék és csípő tájéka az, amit szívesen elfednének.
Így érdemes derékig érő, hosszított fazont választani.

A kar a másik ilyen kiemelt terület, bár pulóver alatt koránt sem annyira szembetűnő, mint például a derék vagy csípő tájék.

Mind a két területre érvényes, hogy a csúszós anyag csillogása szép kőrvonalat eredményez.

Milyen szín?

Amennyiben a fent említett célra keressük a felsőruházatot, úgy keressük a microfibra anyagból készült felsőket úgy a következő színek előnyösek:

Fekete, sötétbarna, bordó, sötét lila, sötét zöld, sötétkék, sötétszürke..

A világos színeket érdemes kerülni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat