18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

10 dolog, amire a körömlakklemosót MÉG használhatod!

Megosztás
Otthon

Oké, tudjuk, hogy a körömlakkot szépen leszedi. És semmi más nem hatásos. De gondoltuk volna, hogy ablakra, bútorra, karceltávolításra, cipőtisztításra és még sok más esetben is használható?


Az aceton szinte minden festékanyag eltávolító anyagban megtalálható. És ezért ennek az oldószernek jóval több oldala van, mint gondolnánk.

Hogyan használható még a körömlakklemosó?

1 Ragasztó eltávolításra

Például milyen idegesítő, amikor a pillanatragasztót nem tudjuk pillanatok alatt oda kenni, ahova szeretnénk. Már eleve félünk elővenni, de ha kell, akkor kell. Nos a körömlakklemosó tökéletesen eltávolítja a felesleges maradványokat. Használjunk puha rongyot. Csak óvatosan, nehogy az eredeti anyagot is megoldja a körömlakklemosó. Ugyan így old egyébként minden más ragasztót is.

2 Matricák

Nyilvánvalóan, ha mindenféle ragasztót old a körömlakklemosó, úgy a matricák ragasztóját is.

3 Mobiltelefon kijelzője vagy ablaküveg

Ez érdekes lehet, de csakis óvatosan alkalmazva! A kijelzőn számtalan karc található a napi használat során. Mivel a mobiltelefon kijelzője műanyagból készül, óvatosan áttörölhetjük puha rongyra csepegtetett körömlakk lemosóval. A karcokat elkerülendő ma már léteznek üveg kijelző védők, melyek törhetetlenek, de nem mindenki vásárolja meg, a karcokat ebben az esetben így lehet letüntetni. Extra tipp, miszerint az ablakra fröccsent festéket is pillantok alatt feloldja a körömlakklemosó. A festékes ablakról többeknek van fogalmuk, akik már festették újra lakásukat. ne vakargassuk, és karistoljuk össze az ablakot…

4 Padlón keletkező csíkok

Cipő, bútor, leeső tárgyak, mint nyomot, csíkot hagynak maguk után. vegyük például a cipősarkat, ami, ha gumiból, ha műanyagból készül, ha megcsúszunk a padlón, nyomot hagy. A körömlakklemosó nyom nélkül eltávolítja.

5 Cipőtisztítás

A fehér cipőtalp és oldalsó gumi rész maradandóan koszos lesz, és ha eddig nem volt olyan tippünk, amivel újjá varázsolható, akkor a körömlakklemosós módszert érdemes kipróbálni. Tökéletesen feloldja a fehér gumiba kerülő szennyeződéseket. De fontos, hogy a körömlakklemosó használata után szappanos vízzel töröljük át a felületet.

6 Tinta kézen

Nem csak a gyerekek tudnak viccesen kinézni nap végére, amikor tollból kifolyó tinta megfogja kezüket, hanem a felnőttek is. A körömlakklemosó szintén hatékony, hogy ujjainkról eltávolítsuk a tintát.

7 Bútorra kerülő festékmaradvány

Hiába takarjuk le a bútort, valahogyan mégis festékes lesz. Puha ronggyal óvatosan töröljük át a festékfoltot, majd szappanos vízzel mossuk le.

8 Kiszáradt körömlakk

Nem a legstílusosabb, de ha egy körömlakkunkat nagyon szeretjük és már nincsen lehetőségünk újat beszerezni belőle, mert a gyártó már nem forgalmazza, akkor kevés körömlakklemosós adhatunk hozzá. A minősége sosem lesz az eredeti, de kit érdekel, ha éppen azt a vörös körömlakkot szeretnénk még legalább egy használni.

9 Égett műanyag

Például, ha a tűzhely mellet felejtettük a Tupperware kedvenc dobozunkat, és az megolvadt, vagy más műanyag terméket. Ezt a megolvadt műanyagot nagyon nehéz eltávolítani. A körömlakklemosó tökéletesen feloldja.

10 Régi porcelán

Biztosan láttunk már megszürkült bögre belsejét, amit nem lehet lemosni. És van az a kedven bögre!

Fontos!

Csakis kis mennyiségű körömlakklemosót használjunk mindig, nehogy az eredeti anyagot is feloldja. Amennyiben ez megtörténik, úgy foltot hagyhat. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek