18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ennyire őszinték a férfiak! – Innen tudhatod!

Megosztás
Szerelem

Párszor találkoztunk, és mi úgy gondoljuk a férfi odáig van értünk. De lehet, hogy csak mi gondoljuk így! Valahol azért mindig bennünk van a bizonytalanság. Jó okkal!


Ennyire őszinték a férfiak!
Mennyire is?

Tényleg odáig van értem?
Vagy csak játékszernek tekint?
Szerelmes?

Mi nők azonban sokkal magabiztosabbak lehetünk!

Majdnem biztos jele annak, ha egy férfi őszinte veled és őszinte érzéseket táplál irántad!

1 Figyel rád

Például egy esti szórakozás után, ha nem is visz haza, vagy nem együtt voltunk szórakozni, akkor megkérdezi, hazaértünk-e épségben.
Még jobb, ha együtt voltunk szórakozni, akkor hazakísér vagy hazavisz.
Ezt nevezzük a védelmezésnek, és annak, hogy a férfi úgy érzi, vigyáznia kell ránk. Ez már majdnem biztos jele annak, hogy őszinte érzéseket érez irántunk.

2 Mindig szeretne látni

Amikor rájövünk, hogy talán a férfi több időt szeretne velünk tölteni, mint mi vele. Van ilyen. És ha ezt egy férfi így érzi, akkor szintén majdnem biztosak lehetünk benne, hogy szeret, és nem csak játékszernek tekint minket.

3 Minden lehetőséget megragad, hogy találkozzon velünk

Lehet az családi program, barátok, egyszerűen csak elmenne vásárolgatni, azt szeretné, hogy mi részesei legyünk ezeknek a programoknak. Az már csak extra bónusz, hogy rengeteg olyan közös élményünk lesz, melyeket nem lehet akaratlagosan előállítani.

4 Mindig beszél rólunk

Nem titkolja el, hogy az élete része vagyunk. Családban, barátoknak mindig megemlít. Igen, viccesen hangzik, de a férfiak ebben például nem különböznek a nőktől. Ugyan úgy, ahogyan mi is beszélünk barátunkról a csajos napokon, úgy ők is megteszik ezt.

5 Mindent szeretne megosztani velünk

Függetlenül attól, hogy szakmailag, vagy magánéletileg terelődik a téma, kikéri a véleményünket, elmeséli mi történt. Szeretné, ha tudnánk, ő milyen életet él, és ad a gondolatinkra, meglátásainkra.

6 Közös tervek

Legyen ez ünnep, kirándulás, szabadság, utazás, esetleg egy különleges hobby, amibe bevonna minket is, akár úgy is, hogy azt nekünk meg kell tanulni, tervez velünk.
Tehát a közeli és a távoli jövőjében is szerepelünk.

És akkor most sokan lehetnek azok, akik kipipálva látják mind a 6 tételt, mert nagyon sok ilyen párkapcsolat létezik.

Sokan lehetnek, akik csak pár pontban ismernek rá párjukra, de még van remény, mert csiszolódni mindig lehet.

És sajnos sokan lesznek azok, akik most döbbennek rá, bizony csak játékszerei a férfinak. De a felismerés sosem késő, már ha képesek vagyunk belátni és tudomásul venni a valóságot. Talán a szembesülés a legnehezebb, de minden nő képes rá, hogy tovább lépjen. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek