18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mellbimbó típusok – 8 féle mellbimbó létezik – Az enyém normálisnak számít?

Megosztás
Egészség

Észrevehettük, miszerint többféle mellbimbó létezik. Mindegyik szép… Mivel a mellek 9 alapformába sorolhatók, a mellbimbók variációs lehetősége is ehhez igazodik. Ugyanis a mellforma szabja meg, milyen a mellbimbó. Elváltozásokról, és még sok egyéb fontos dologról tájékozódhatsz mellbimbóddal kapcsolatban.


7 Sötét szőrök mellbimbón

Meg kell-e ijednünk, ha sötét szőrszálakat találunk a Montgomery mirigyek között? Nem, nem kell megijedni, mert minden nő mellein találhatók szőrtüszők, még a mellbimbó tájékáén is. Egyeseknek lehet, hogy több mint másoknál.

8 Extra mellbimbó �" 3-ik mellbimbó

Szintén nagyon ritka esetnem számít, ha valakinek a melle alatt kisméretű, úgynevezett 3-ik mellbimbó található. Tudjunk róla, hogy létezhet ilyen is. Például Lily Allen vagy Harry Styles testén is található ilyen. Normálisnak számít, bár tény, hogy elég zavaró lehet. Sebészeti korrekcióval tehetünk ellene. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek