18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mellbimbó típusok – 8 féle mellbimbó létezik – Az enyém normálisnak számít?

Megosztás
Szépség

Észrevehettük, miszerint többféle mellbimbó létezik. Mindegyik szép… Mivel a mellek 9 alapformába sorolhatók, a mellbimbók variációs lehetősége is ehhez igazodik. Ugyanis a mellforma szabja meg, milyen a mellbimbó. Elváltozásokról, és még sok egyéb fontos dologról tájékozódhatsz mellbimbóddal kapcsolatban.


Mindegyik normális és egészséges, akár úgy is, ha eltérőek, és két típust fedezünk fel magunkon. Az egyiken egyik féle, a másikon másik.

Nézzük meg őket.
Milyen mellbimbóm van?

1 Előre álló

A mellbimbók néhány milliméterre kiemelkednek az előcsarnokból és kifelé mutatnak. Ezek a mellbimbók különösen érzékenyek a hidegre vagy más ingerekre.

2 Lapos mellbimbók (3 oldal weboldal)

A mellbimbók laposak, és nem emelkednek ki, és csak akkor válnak láthatóvá vagy keményednek meg, ha hideg vagy ingerhatás éri őket.

3 Párhuzamos mellbimbók

A mellbimbók kifelé néznek, formájuk gömb alakú. Ritka forma, de tudjunk róla, hogy ilyen is létezik, és normálisnak számít.

4 Inverz mellbimbók

A mellbimbók olyan hatást keltenek, mintha egy üregbe csúsznának vissza. Ezt a rövidített tejcsatornák okozzák, melyek befelé húzzák a mellbimbókat. Egészségügyi szempontból egyáltalán nem jelent problémát. Sokan inkább kozmetikai okokból kérik a korrekciót.

5 Egyoldalú mellbimbók

Egyik oldal ilyen, másik oldal olyan..
Ez az a különleges és igen ritka mellbimbó típus, amit a cikk elején említettünk.
Az egyik mellbimbó kifelé csúcsosodik, míg a másik befelé húzódik. Ezzel így önmagában egészségügyileg semmilyen probléma nincsen. Csak akkor kell különös figyelmet fordítani rá, ha a befelé húzódó mellbimbó egyszer elkezd kifelé irányulni, teljesen megváltozik a kinézete. Ebben az esetben sajnos gyanakodni kell a mellrákra. Ezért amint változást tapasztalunk, keressünk fel szakorvost!

6 Bumpy mellbimbók

Nevezhetnénk Montgomery mellbimbóknak is. Minden nőnek van Montgomery mirigye, kérdés, hogy ezek a mirigyek mekkorák, és ennek megfelelően a mellbimbó udvarának mérete változik. Van, akinél olyan nagyok ezek a mirigyek, hogy a mellbimbó nem is tud kiemelkedni. Ezek a pici mirigyek úgy is kinézhetnek, mint a pattanások, nagyon sok van belőlük. De ez teljesen normálisnak számít. Funkciójuk a Montgomery mirigyeknek, hogy az anya bőrét védjék szoptatás közben.
És külön érdekesség, hogy kutatások rávilágítottak, miszerint a Montgomery mirigyek olyan illatanyagot termelnek, melyek a csecsemőt a mellbimbóhoz vezetik. 

További mellbimbó típusok a következő oldalon.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek