18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a 4 dolgot ne MOND egy FÉRFINAK, még akkor sem, ha őszinte akarsz lenni!

Megosztás
Szerelem

Mit és hogyan értelmeznek a férfiak egy női őszinteségből? Nem is gondolnád!


Öntudatosság, proaktivitás, teljesítménykényszer, ki mennyire okos.
Nos a férfiak szeretik, ha egy nő okos, de mégsem annyira.
Kérdés, milyen férfi áll velünk szemben.

Mennyire legyünk őszinték?

A nők sokkal okosabbak ilyen szempontból, és ha ügyesek vagyunk, akkor árnyalhatunk, és ismerkedhetünk, és egyetlen férfi sem fog félreérteni minket.

Van azonban 4 dolog, amit semmi esetre se mondjunk egy férfinak sem, még ha nagyon ki is kívánkozik belőlünk.

De csak akkor, ha fontos számunkra!

1) Kik voltak előtte
Valójában azt szeretnénk mondani, hogy örülünk, amiért találkoztunk, és ezt tényleg így is érezzük, de semmi esetre se kezdjünk bele mondókánkba, milyen idióták voltak előtte.
Ez csak összezavarja a férfiakat, és ne feledjük, nekik is van teljesítmény és megfelelési kényszerük, no meg hiúságuk. Amennyiben így teszünk, a férfi úgy gondolja majd, valami igazán különlegesre bukkant személyünkben. A nők szeretnek csacsogni, de ne ez legyen a meggyőzés módja, hogy elmondjuk, milyen szerencsétlen férfiakkal találkoztunk ő előtte, még akkor sem, ha ez tényleg így van.

2) Annyira elfoglalt vagyok…
Még ha így is van, és tényleg elfoglaltak vagyunk, akkor sem szabad ezt elmondani, mert két kimenetele lehet egy férfi gondolkodásában:
a) Egyszerűen azt hiszi, hogy nem is igaz, és így szeretnénk „lekoptatni”.
b) Megijed, mert nem tudja elképzelni, hogyan férhetne ő bele életünkbe valaha is, és van-e annyira jó számunkra, hogy ennyi dologról elmondjuk érte.
Azzal pedig tényleg nem trükközzünk, hogy azt mondjuk, elfoglaltak vagyunk, holott nem is. Nem ettől leszünk szimpatikusak, és egyszer eljön az a bizonyos „banánhéj” esete is.

3) Nem kell senki
Nagyszerű dolog, ha önállóak vagyunk, függetlenek… De ha folyamatosan ezt hangsúlyozzuk miszerint boldogok vagyunk egyedül is, ez valójában egyetlen férfinak sem fog kelleni. Amennyiben tényleg így gondoljuk, akkor tegyük fel a kérdést magunknak! Valóban kell-e valaki, vagy csak ő nem kell…

4) Volt barát (Ex)
Amikor őszinték szeretnénk lenni, akkor sokszor jobb, ha ezt alaposan átgondoljuk egy férfival szemben. Volt kapcsolatunkról csakis hűvösen, tisztán beszéljünk, és azt sem sokat. Egy férfi agyában, ha egy nőtől folyamatosan azt hallja, milyen jó, hogy megszabadult volt barátjától, sokkal inkább azt az érzést váltja ki, még nem vagyunk túl volt kapcsolatunkon. Semmi máson nem jár agyunk, csak volt barátunkon. És hogy ő csak egy jó vigasz lesz számunkra. Erre a szerepre egyetlen férfi sem vágyik, ugyan úgy, ahogyan egyetlen nő sem szeretne vigasz lenni egy férfi oldalán. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek