18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek passzolnak jól az ágyban! – Hozzád ki illik?

Megosztás
Tipológia

Sok pár nem illik össze, nem véletlen a sok válás, szakítás sem. Próbálkozni azonban érdemes. De jó, ha előre tudjuk, ki passzol igazán hozzánk. Még az ágyban is! Párunk milyen jegyben született? Igaz rátok a leírás?


Mérleg

A Mérleg az a csillagjegy, aki nyíltan vállal szinte midett, és ő az, aki igyekszik mindig valami újat kitalálni, ami azért nem túl bonyolult.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Kos, Ikrek, Oroszlán

Skorpió

A Skorpió számára a hálószoba túlmutat a testiségen. Egy igazi katarzisra vágyó személyiség mind testileg, mind lelkileg. Örülhet az, aki a Skorpió hálószobájában köt ki.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Vízöntő, Rák, Mérleg
Nyilas

A Nyilas jegy szülötte szereti a kalandot, szereti, ha meghódítják az ágyban is. Szereti, ha partnere úgy érzi, ő a világ legizgalmasabb embere.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Vízöntő, Kos, Oroszlán

Bak

A Bak szenvedélyes és ambiciózus, talán ez a két jellemző a legmeghatározóbb. A legjobb tás, ha játékosságról van szó, és ő maga is erre vágyik.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Bika, Rák, Skorpió

Vízöntő

A Vízöntők szinte megfejthetetlenek. Először gyengédek, simulékonyak, aztán felrobban velük a levegő. És ezek a ciklusok órán belül többször is váltakozhatnak.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Oroszlán, Ikrek, Nyilas


Halak

A Halak szereti a változatosságot. A félénk partnerek nem a mellé valók az ágyban sem, de nyugalma és türelme még a legfélénkebb társakból is kihozza igazi énjüket a hálószobában. És ez számukra mindig sikerül!
És ezért ő az, aki mindig meg tud újulni, mert társa is képes rá.
De a legjobb, ha egy nyitott és nem félénk partnere van, és éppen ezért a következő csillagjegyekkel jön ki legjobban az ágyban.

A legjobban passzoló társ az ágyban:
Bika, Rák, Szűz 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek