18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gondoltam mivel nem ismertek, bemutatkozok egy kicsit – Manci építkezik

Megosztás
Otthon

Szóval szeretek írni meg enni is, de ha a kettőt egyszerre csinálom, általában leeszem a billentyűzetet! Sajnos másokét is…


Szóval szeretek írni meg enni is, de ha a kettőt egyszerre csinálom, általában leeszem a billentyűzetet! 


Sajnos másokét is… 

Asszem én vagyok, aki az elmúlt négy hónapban a legtöbbféle laptopot és számítógépet használta (jó mondjuk ki, kölcsön lopkodta), mert a sajátom már tropára ment, de hát építkezünk!!!(amúgy még nem, majd márciusban már igen)

TEHÁT nem veszünk csak úgy súlyos pénzekért egy laptopot! (őrület drágák).
A család viszont már annyira kivolt tőlem, hogy ma kaptam egy csodaszépet, úgyhogy most már arról nyomom és eskü, hogy nem fogok egyszerre írni és enni!
Viszont nem értem, hogy lehet, hogy valakinek nincs bekapcsolva állandóan a Num Lock-ja!?? Meg miért nincs? nagylevegő.. bekapcsol és újra írom a jelszót...
Tíz jelszót tolok kívülről és 4 gmail fiók jelszavát is! Mert hát persze betolakodtam a laptopokba, de azért annyira nem vagyok ám bunkó, hogy ne jelentkezzek vissza a fiókba!
Amit még nagyon fontos, hogy tudj rólam, egyszer lepisilt egy oroszlán vagy tigris… nem tudom mert ezt a kettőt mindig keverem! Egy állatkertben voltunk önkénteskedni és szart lapátolni (önként!! nem dehogy…) és akkor egyszer csak hálából lepisált… olyan 2-6 napig lehetett érezni a szagát…

De például a párom nem érti a különbséget a pipacs és pitypang között… csak hogy ne csak én legyek a nagy béna!

Amúgy mindezek ellenére jártunk iskolába! 

Na de visszatérve hozzám, mert ugye nem mindegy, hogy kinek az agymenését olvassa az ember!
Idén áprilisban, amikor megtudtuk, hogy az amúgy is hülye szomszédunknál jön a gyerek májusban, akkor szóltunk, hogy lépünk az albiból!
Ha szeretnétek, csinálhatunk majd egy ilyen szomszéd köpködős bejegyzést, hogy kiderítsük kinek a legnagyobb trágya a szomszédja!
Lesz egy fődíj is, egy olyan nagyon hangos kürt!
Volt munkánk, három és fél éve együtt éltünk és „azuram” már a kezemet is megkérte, szóval úgy döntöttünk: jöhet a lakásvásárlás!
Éjjel nappal lakásokat néztünk a Budapest mellet lévő városban és az egyik szörnyűbb volt, mint a másik!
Volt olyan árverezés előtt álló ház, amit 20 millióért árultak, de csak 10 milla lett volna a szerződésen! Mondom, és arra, hogy vegyünk fel hitelt??

Láttam döglött hörcsög urnáját gyerekszobában, a fürdőből a szomszédban fürdő pasas csupasz seggét és végtelen mennyiségű „ez nem beázás, csak valami kis vizesedéses” lakást!

Biztos ti is ismeritek, nem magyarázom tovább! 

Végül egy hónap és kb. 14 lakás után megvolt a pörfekt! Jó, azért nem annyiraaaa pörfekt, de 24 millióért utánunk is dobták volta. Egy olyan lakás, ami minimális kompromisszumot igényelt, meg hát ugye padlót le tudjuk cserélni, falakat ki tudjuk festeni, biztos jó a szomszéd is egy ilyen újépítésű helyen!
Már majdnem meg is egyeztünk az árban, amikor utánanéztem, hogy mennyi az ügyvédi költség (szeretnék egy ügyvéd barátot) illetve az illeték, amit a vásárlás után kell fizetni (abszurd, hogy adózom, aztán veszek a nettóból egy házat, aztán adózom, mert az adózott pénzből vettem egy házat) és még hozzájöttek volna az „apró” csinosítások hogy TÉNYLEG pörfekt legyen.
27 millában álltunk volna meg úgy, hogy „home made” készül a csinosítás, tehát nincs „szaki díj”.
És akkor előtört valami ösztön, valami olyan ősanyás- ősbunkós az „én gyerekem elől nem eszed meg a málnát te 400 kilós rohadt medve” feeling… és azt mondtam „azuramnak”, hogy ennyiből meg egy „kis rádobással” már építhetünk 60 négyzetméteres helyett, egy 90 négyzetméteres családi házat is, /merazéngyerekem nemfogebbena kislukbanfelnőni/!
Aznap este eldöntöttük (miután letelefonáltam, hogy a telek vásárlás illetékmentes nekünk), hogy ÉPÍTKEZZÜNK!!! 

Már csak anyáméknak kellett megmondani, hogy három hónap helyett, még plusz 10 hónapig maradnánk…
/énmegnemmondom, monddmegte, főzöm a kedvenc kaját akkor mondjuk meg… biztosfelsemtűniknekik.../

Manci építkezik


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek